Sådan installeres Google Chrome på Flashdrive

Google Chrome er en webbrowser, der er blevet stadig mere populær i de senere år. Dens enkle grænseflade og hurtige browsing gør det til en god udfordrer mod Internet Explorer og Firefox. Selv om det er et populært valg, foretrækker mange brugere andre browsere, herunder de tidligere nævnte. Hvis du regelmæssigt bruger computere, der har andre browsere installeret, kan du installere en bærbar version af Chrome på din flashdrev. Du kan bare slutte dit drev til en hvilken som helst computer og køre din yndlingsbrowser derfra; ingen installation nødvendig.

Trin 1

Start din webbrowser, og besøg enten PortableApps eller CNET Downloads. Download den nyeste version af Google Chrome Portable, og gem den på dit skrivebord.

Trin 2

Indsæt din flashdrev i en USB-port på din computer, og vent, mens Windows genkender den. Luk vinduet AutoPlay, hvis det vises.

Trin 3

Dobbeltklik på det downloadede Chrome-installationsprogram, og klik på "Kør". Du skal muligvis indtaste administratorlegitimationsoplysninger eller acceptere en Windows-brugerkontokontrolprompt.

Trin 4

Vælg et sprog på rullelisten, og klik på "OK". Klik på "Jeg accepterer vilkårene i licensaftalen", og klik på "Næste". Klik på "Gennemse", når du bliver bedt om en destinationsmappe, og gennemse til din flashdrive. Klik på "OK", og klik på "Installer". Softwaren installeres nu i en mappe kaldet "GoogleChromePortable" på din flashdrev.

Indsæt din flashdrive i en computer, der ikke har Chrome installeret. Klik på "Åbn mappe for at se filer", når du bliver bedt om det, eller dobbeltklik på din flashdrev fra vinduet "Computer". Dobbeltklik på "GoogleChromePortable" -mappen, og dobbeltklik på "GoogleChromePortable.exe."