Sådan sender du en masse tekstbesked fra iPhone

Har du en begivenhed, meddelelse eller erklæring, du vil sende til en gruppe mennesker? Du kan nemt sende en massetekstbesked til flere modtagere fra iPhone Messages-appen. Gruppeteksten fungerer, uanset om de kontakter, du sender, har iMessage eller SMS-besked, selvom iMessage-brugere vil have nogle flere funktioner end dem, der ikke gør det.

Sådan sendes en masse tekstbesked eller iMessage fra iPhone eller iPad :

  1. Åbn Messages-appen i iOS, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Tryk på den nye sammensætningsknap i øverste højre hjørne
  3. Tryk på feltet "Til", og indtast den første modtager, tryk så på plusknappen (+) og tilføj andre modtagere fra adressebogen en efter en. Du kan tilføje så mange kontakter fra iPhone som du vil, og du kan endda indtaste nye telefonnumre her
  4. Skriv og send din sms som normalt, den sender som en gruppe iMessage eller grupperet SMS-tekst afhængigt af modtagerens kontakt service

At sende en masse iMessage er gratis for andre iMessage-modtagere. Masse teksting med SMS er muligvis ikke, men nogle cellebørsgebyrer indpakker en enkelt gruppetekst for at regne som en besked i stedet for individuelle SMS'er. Selvfølgelig vil modtagelsen af ​​svar tælle mod din standardtekstplan som sædvanlig, men hvis meddelelsen ikke overføres via Apple iMessage-protokollen. I grund og grund, hvis du grupperer chatte med andre iPhone-brugere, er det næsten sikkert at bruge blue-bubble iMessage, mens hvis du grupperer chatte med Android- og Windows Phone-brugere, vil du sandsynligvis se den grønne tekstchatboble i stedet for at angive SMS.

Denne funktion virker med alle versioner af iOS, selv om den ser lidt anderledes ud, afhængigt af den version, der er installeret på din iPhone, iPad eller iPod touch. Bemærk, at ældre versioner af iOS skulle have gruppetekstning manuelt aktiveret, men det er nu aktiveret som standard i moderne versioner. Derudover får iMessage-brugere med moderne enheder mange fine gruppechatfunktioner, som i grunden er en delmængde af "bulkteksten", da det faktisk opretter en gruppesamtaletråd, når disse sendes - næsten som et chatrum.

Glad tekst og messaging!