Løsninger til Safari Ikke Åbning t.co Korte Links fra Twitter

Mange brugere har bemærket, at Safari på Mac (og nogle på iOS) har problemer med at åbne t.co korte links fra Twitter, både i Twitter-appen og Twitter på nettet (forresten skal du følge os der). Selv om ikke alle Mac OS X og iOS-brugere oplever dette problem, vil de, der finder det frustrerende som et t.co-link, enten nægte at indlæse, timeout, da den blå statuslinje holder op med at flytte eller kaste en "Safari kan ikke åbne den side "fejlmeddelelse, der hævder serveren eller siden svarer ikke.

I stedet for at give op med at åbne t.co-linksne, er der et par løsninger, der giver dig mulighed for at se dem alligevel i Safari til OS X og iOS.


Forresten gælder det samme sæt af løsninger for at indlæse mange andre korte links, selvom vi fokuserer på Twitter-specifikke forkortede t.co-links her, da de kan være pålideligt problematisk for nogle brugere.

Løsning # 1: Genindlæs t.co-URL'en et par gange

Den enkleste løsning er simpelthen at genindlæse t.co korte link flere gange, indtil linket reagerer og laster som forventet. Det tager typisk flere forsøg, og jeg har fået det i rutinen med at slå Command + L efterfulgt af Return i fire til fem hurtige successioner for at få t.co kort link til endelig at indlæse fra Twitter til Safari. Tedious, sikkert, men det virker.

Løsning # 2: Fjern "https" fra webadressen

Af en eller anden grund vil fjernelse af https: //-præfikset og ved hjælp af simpelthen http: // ofte tillade, at t.co-kortlinket virker i Safari.

Det er nyttigt at have den fulde webadresse vist i Safari adresselinjen, hvis du vil bruge dette trick.

Løsning # 3: Fjern cache og historie

Rensning af cache og historie fungerer normalt for at få t.co-linksne til at indlæse i Safari.

På Mac er rydningshistorikken let, trækker du bare ned "Safari" -menuen og vælger "Ryd historie".

I mellemtiden på en iPhone, iPad eller iPod touch er clearing historie og cache færdig med appen iOS Settings.

Jeg er ikke en stor fan af denne tilgang, fordi det normalt kun virker at indlæse t.co-links i omkring en dag, og også fordi rydningshistorikken i Safari på Mac også rydder den på dine tilsluttede Mac og iOS-enheder, hvilket er ikke altid ønskeligt.

Løsning # 4: Brug Chrome eller Firefox

Yup bruger en anden webbrowser til at åbne t.co korte links fra Twitter lige fint. For Mac-brugere er ændring af standardwebbrowseren til et alternativ en mulighed, ellers kan du bare vant til at åbne Twitter-links i Chrome eller Firefox.

Hvorfor ville et link arbejde i Chrome og Firefox, men ikke Safari? Hvem ved sikkert, men det gør det, og det kan være et problem med, hvordan Safari håndterer nogle specifikke korte links.

Dette er meget rapporteret på Apple forums og Twitter support og er bestemt ikke et nyt problem, men med flere mennesker, der bruger Twitter, er det sandsynligvis stødt mere end nu, da det først begyndte at vises for fire år siden ... fordi det ikke er blevet afhjulpet om fire år, er det svært at forestille sig det prioriteres nu, så det er sandsynligvis bedst at bare bruge en løsning, hvis du støder på t.co-indlæsningsfejlene i Safari.

Kendskab til en anden løsning? Lad os vide i kommentarerne.