iPhone 5 Udgivelsesdato til juni 5?

Er iPhone 5 planlagt til at blive udgivet den 5. juni 2011? Den vidunderligt navngivne "AppleBitch" opdagede et uspecificeret "Corporate Meeting" på konferencen Moscone West Convention Center fra 5. juni til 9. juni, og bemærker, at denne vage terminologi ofte bruges til at beskrive Apple-steder. Derudover er de tidlige sommerdatoer typisk for Apples WWDC-arrangementer.

Så hvad har en begivenhed på en kalender at gøre med iPhone 5? Nå er det formodning, men WWDC er normalt, når Apple annoncerer deres nye iPhone udover større opdateringer til iOS. Hvis disse datoer faktisk er for WWDC, er det helt muligt, vi får se den nye iPhone annonceret omkring da. WWDC 2011 kan endda inkludere Mac OS X 10.7 Lion, som er planlagt til en "Summer 2011" udgivelsesdato ifølge Apples forevisning af Lion i oktober sidste år.

2011 er ved at blive et fantastisk år for Apple, med iPad 2, iPhone 5, ny iOS, ny Mac OS X, revideret MacBook Pro, og hvem ved, hvad der skal frigives. Det er svært at indeholde spændingen.

Takket være 9to5Mac til spids og billede brugt ovenfor.