Sådan tilføjes en Wii-controller

Elementer, du har brug for

  • Wii

  • Wiimote

  • 2 AA-batterier

Skønheden ved Nintendo Wii er dens innovative trådløse controller kaldet Wiimote. Wii kan rumme op til fire Wiimotes. Tilføjelse af controllere kræver, at du gennemfører en synkroniseringsproces.

Åbn fjernbetjeningens bagdæksel, og isæt batterierne. Udskift ikke dækslet endnu.

Sådan tilføjes en Wii-controller

Tænd for Wii og sørg for, at den starter op til Wii-hovedskærmen. Du kender skærmen, fordi den ligner et gitter, og du får flere valgmuligheder for, hvad du skal gøre næste.

Sådan tilføjes en Wii-controller

Åbn Wii-hukommelsesdækslet foran på konsollen. Se efter en rød knap ved siden af ​​hukommelseskortporten. Dette er Sync-knappen.

Synkroniseringsknappen på controlleren, som også er rød, ligger ved siden af ​​batterierne. Tryk på denne knap. LED-lysene på konsollen skal begynde at blinke.

Tryk straks på synkroniseringsknappen ved siden af ​​hukommelsesstikket på konsollen. Dette initierer kontakt mellem konsollen og controlleren.

Når fjernbetjeningen er synkroniseret med konsollen, holder lysdioderne op med at blinke, og en af ​​dem forbliver tændt. Hvis dette er den første controller, der synkroniseres, lyser det første lys. Sæt batteridækslet på igen, og luk hukommelsesstikket på konsollen. Du er nu klar til at bruge din fjernbetjening

Tips

Nogle gange kræver Wii, at du trykker på begge røde knapper samtidigt. Hvis fjernbetjeningerne ikke synkroniseres, skal du trykke på begge knapper på samme tid.

Advarsler

Sørg for, at du har nye batterier. Fjernbetjeningen synkroniseres ikke, hvis der ikke er strøm til den