Sådan flettes undertekster til filmfiler

Nogle seere foretrækker undertekster, når de ser film. Mange gange er filmen ikke på dit modersmål, eller måske har du en hørehæmmet person, der ser filmen med dig, så undertekster skal tilføjes. Uanset årsagen er undertekster ikke svære at flette til filmfiler. Den nøjagtige proces med tilføjelse af undertekster afhænger af dit filmprogram, versionen af ​​programmet og dit operativsystem. Du bliver nødt til at sikre dig, at din filmfil indeholder en undertekstfil.

Trin 1

Opret en ny mappe på skrivebordet eller harddisken. Naviger til den mappe, hvor du har filmen, og overfør den til den nye mappe.

Trin 2

Søg i den originale filmmappe efter en undertekstmappe. Undertekstfiler i denne mappe ender ofte i filtypen .srt, .sub, .ssa og .ass.

Trin 3

Højreklik på undertekstfilen, klik på "Omdøb" og rediger navnet på filen. SRT-filen skal have samme navn som filmfilen. For eksempel, hvis din filmfil er SchindlersList.avi, skal din undertekstfil være SchindlersList.srt.

Trin 4

Flyt den omdøbte undertekstfil til den nye mappe, der indeholder din filmfil. Mange medieprogrammer viser automatisk underteksterne, hvis undertekstfilen er i filmmappen.

Åbn din medieafspiller, hvis underteksterne ikke vises. Hvis du bruger VLC, skal du gå til "Video" i topmenuen. Vælg "Søg efter undertekster", og vælg den relevante undertekstfil. I Windows Media Player skal du højreklikke på "Media Splitter" -ikonet i systembakken til højre nederst på skærmen. Vælg den undertekstfil, du vil flette med din film.