Afspil videoer, der er indlejret i meddelelser til Mac og iOS

Indlejret video afspilning i Meddelelser er en af ​​de mere subtilt nyttige og interessante funktioner, der er tilgængelige på moderne versioner af iOS og Mac OS. I det væsentlige betyder det, at når du eller en anden sender et videoklip gennem appen Beskeder, skal du sige et YouTube eller Vimeo-link, kan miniaturen af ​​den viste video faktisk afspilles direkte i appen Messages - du behøver ikke at åbne et web browser, kan du bare trykke og afspille videoen direkte.


Indlejrede videoer kan afspilles i Meddelelser til både Mac OS og iOS, så længe du kører en moderne version af systemsoftwaren. For iPhone og iPad betyder det noget, der overstiger iOS 10, og for Mac betyder det noget ud over Mac OS 10.12.

Sådan spiller du indlejrede videobeskeder i iOS og Mac OS

Dette trick virker præcis det samme, uanset om du er i Beskeder på iPhone, iPad eller Mac:

  1. Åbn appen Beskeder og gå som helst i enhver iMessage-tråd
  2. Send eller modtag en video URL-link fra YouTube, Vimeo, osv. (For eksempel her er en YouTube-video)
  3. Tryk på ikonet for subtile spil midt på miniaturebilledet for videoen, der er indlejret i meddelelsen, for at starte afspilningen

Funktionen er den samme på Beskeder til Mac og iOS:

Når videoen er ved at spille, kan du trykke på et vilkårligt sted i videoen for at stoppe eller stoppe videoen.

Dette er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at se en delt video uden at skulle åbne en anden app eller forlade en meddelelseskonference.

Selvfølgelig kan du stadig åbne den sendte / modtagne video-URL i en web-browser-app, hvis det ønskes, for at opnå det, skal du blot trykke på linket under videoen indlejre miniaturebilledet, og det åbnes i Safari i iOS eller standardwebbrowseren på Mac .

Dette er en subtil funktion, men det er virkelig ret nyttigt, prøv det. Husk, at dette er beregnet til at arbejde med video-URL'er og links, der deles fra internettet, hvor miniaturer tegnes for det delte link. En video, der sendes via meddelelser, afspilles også direkte i meddelelsesappen, selvom den åbnes på en separat skærm.

Ligesom andre multimediebeskeder (og meddelelser generelt) kan disse slettes, hvis du ikke længere vil have den indlejrede video, der skal vises i din meddelelsesapp, eller du kan også slette hele meddelelsestråden.