Konverter en Tethered Jailbreak til en Untethered til iOS 6 & IOS 6.1

Ingen kan lide en tethered jailbreak, som er en del af hvorfor det er så meget, når en uhærdet sort som det nylige Evasi0n værktøj ankommer. Men ikke alle var tålmodige nok til at vente, og nogle brugere skal bruge jailbreaks af forskellige grunde, der efterlader dem uden mulighed for at springe fremad på de sammenklædte sorter. For nylig inkluderede dette en redsn0w tethered jailbreak for iOS 6.1 og det samme for 6.0.1 og 6.0, og denne enkle løsning er for disse personer. Hvad du vil gøre, er at installere evasi0n untethered exploit gennem Cydia. en proces, der både er let og velkendt.

At gentage: Dette er ikke nødvendigt, hvis du brugte Evasion-værktøjet til at jailbreak din iDevice i første omgang. Denne løsning er rettet mod iPhone 4, iPhone 3GS og iPod touch 4. genbrugere, der brugte de ovennævnte Redsn0w udgivelser og er trætte af at bruge de computerbaserede boot assistentværktøjer, når telefonen genstarter eller slukker.

Untethering en tethered jailbreak med Evasi0n til iOS 6, iOS 6.0.1 og iOS 6.1

Dette er kun nødvendigt, hvis iOS-enheden for øjeblikket er bundet og på en kompatibel version af iOS.

  • Åbn Cydia og tryk på "Søg" i nederste højre hjørne
  • Søg efter "evasi0n" og installer pakken "evasion 6.x Untether"
  • Når du er færdig med at installere, skal du genstarte enheden
  • og du burde være ubundtet

Det er så simpelt. IOS-enheden skal genstarte helt ubundet, frigøre enheden fra at oprette forbindelse til computere og bruge redsn0w-appen til opstartsassistance.

En mere ting: Patch Evasi0n Untether med UIKIt Tools

Når enheden genstarter med den nye Evasi0n untether, kan du finde nogle apps, der ikke virker 100% eller er tilbøjelige til at krasje ved lanceringen, især Weather appen har tendens til at gå ned med det samme. Disse problemer var ikke til stede med Redsn0w tetheren, men den gode nyhed er, at de er meget nemme at rette på din nye Untethered jailbreak, og beslutningen er bare et spørgsmål om at installere en ny pakke kaldet UIKit Tools:

  • Åbn Cydia, gå til "Ændringer" og installer den nye UIKit Tools opdatering
  • ELLER: Søg Cydia for "UIKit Tools" og installer det på den måde

Enten tilgang løser Weather app bug.

Hvis der var nogen tvivl om, hvad Evasion Cydia-pakken er eller ligner, vises den nedenfor i fuld størrelse, som det ville findes i søgning.

Hvorfor er Evasi0n for 6.1 Untethered men Redsn0w for 6.1 ikke?

Redsn0w og Evasi0n er forskellige værktøjer og bruger forskellige "udnyttelser", det vil sige måder at få adgang til root-niveau til iOS-enheden og foretage ændringer af systemsoftwaren, hvilket gør det muligt at installere jailbreaket. Fordi hver udnyttelse er brugt og aktiveret forskelligt, vil ikke alle jailbreaks være af 'untethered' sorten. En nylig Forbes-profil delker ind i dette lidt mere og diskuterer hvordan Evasi0n arbejder med en af ​​grundlæggerne "planetbeing". Det interview giver nogle indsigt i de tekniske funktioner bag softwaren, og hvad gør det ovennævnte Evasion-værktøj og Cydia-pakke funktion som en uhørt jailbreak vs den tethered variation:

"Evasi0n ændrer en fil kaldet launchd.conf, der ændrer konfigurationen af ​​launchd, så de ændringer evasi0n gør til det gentages hver gang det kører. Det vil gøre jailbreaket "vedholdende": Brugeren behøver ikke at køre programmet over et USB-kabel hver gang enheden starter. "

Selvom du ikke er interesseret i faktisk at jailbreaking en enhed, kan emnet stadig være fascinerende ud fra et rent teknisk synspunkt. Uanset hvordan du ser på det, er evasi0n-udnyttelsen en ekstremt kompleks proces af teknik, som Forbes sætter ind i et vis perspektiv:

"Ifølge David Wang, en af ​​evad3rs fire udviklere, udnytter programmet mindst fem forskellige nye bugs i iOS kode. (Til reference er det en anden end Stuxnet, malware bygget af NSA for at ødelægge centrifuger i Irans nukleare berigelsesfaciliteter.) "

Imponerende at sige mildt, om jailbreaking er din ting eller ej.