Sådan fjerner du "Tryk til tweet" & "Tryk for at sende" fra Meddelelsescenter i iOS

Meddelelsescenter i iOS har både integration af Twitter og Facebook og evnen til at sende til enten service med knappen "Tap til tweet" og "Tap til post". På iPad og iPhone er disse tilgængelige med resten af ​​meddelelser ved hjælp af en nedadgående swiping gestus fra toppen af ​​skærmen. Hvis du hellere ikke vil have disse sociale postfunktioner i Meddelelsescenter, kan du rent faktisk deaktivere dem begge uden at fjerne dine Twitter- og / eller Facebook-konti fra iOS, og uden at miste den bredere sociale integration i operativsystemet.

Deaktiver "Tap til tweet" & "Tryk for at sende ind" i Meddelelsescenter

  • Åbn indstillinger og gå til "Notifikationer"
  • Vælg "Del widget" og på næste skærm skift "Notification Center" til OFF

Det er det, at skifte dette til off fjerner både Twitter og Facebook-posteringsknapperne fra Notification Center. Der er virkelig ingen tegn på, at de nogensinde er der:

Du vil bemærke, at deaktivering af delingsknapperne ikke påvirker, om de enkelte sociale underretninger vises i iOS, de kontrolleres separat sammen med appspecifikke advarsler.

Hvis du kun ønsker at deaktivere en, mens du stadig opretholder den anden tjeneste, har du en hårdere tid, da der ikke er specifikke kontroller for hver delings widget. Det er muligt at gøre ved at fjerne Twitter og / eller Facebook login info fra iOS-indstillingerne generelt, men den indlysende ulempe ved denne tilgang er dig, vil miste adgangen til den sociale delingsfunktion i kernen OS, og dermed være afhængig af deres individuelle apps.

Besluttede du, at deling widgets igen? Eller måske kan du ikke finde ud af, hvorfor knapperne Tap til Post mangler pludselig? At få dem tilbage er lige så let som at deaktivere dem i første omgang.

Genaktiver Widgets til meddelelsescenter deling

  • Gå tilbage til Indstillinger, og gå derefter til Notifikationer
  • Rul ned for at finde "Ikke i notifikationscenter" og tryk på "Del widget" for at genaktivere det med en swipe til ON

Hvis denne indstilling er TIL, og delings widgets stadig ikke er synlige, skal du sandsynligvis bare tilføje Twitter og Facebook-konti til iOS, som du kan gøre i Indstillinger ved at søge efter deres respektive navne. Tilføjelse af dem gennem indstillinger giver den generelle delarkets integration på samme måde som den gør for OS X.

I sidste ende afhænger du af dine personlige præferencer, men hvis du aldrig bruger disse to postfunktioner, vil det rydde op på beskedskærmen ganske lidt ved at fjerne dem. En anden fordel ved at dreje knappen Tap til deling er, at du ikke behøver at bekymre sig om venner eller kollegaer, der går ud og sender tweets eller Facebook statusopdateringer på dine vegne, hvis du forlader din telefon bagved, i hvert fald uden at starte deres respektive apps alligevel.