Sådan ignorerer du cache, når du opdaterer websider i Safari, Firefox, Chrome

Der er mange gange, hvor du muligvis skal opdatere en webside og cache for websteder, og ignorere alle lokalt gemte cache-filer på Mac'en, så du kan trække en ny version af et websted fra webbrowseren. At kunne ignorere eksisterende cachelagrede sider, når du lægger et websted, er meget nyttigt, og det er ret simpelt. Dette kaldes nogle gange en kraftopdatering, og du kan gøre det med hver enkelt browser-app derude.

Med det for øje, her er hvordan man opdaterer en webside og ignorerer de eksisterende cachelagrede filer i de mest populære Mac OS X-browsere: Safari, Firefox, Chrome og Camino . Vi skal dække alle almindelige webbrowserapps i OS X, så uanset hvad din standardbrowser er indstillet på Mac, kan du tvinge nulstiller cachen på en webside, hvis du har brug for det.

Sådan Force Opdater Websider & Opdater Cache i Webbrowsere

Hver af disse indstillinger eller kommandoer vil dumpe eksisterende sidescache, tvinge cachen til at opdatere for det aktive websted eller side og indlæse ny cache for den pågældende side til Mac.

Ansøgningtastetryk
SafariSkift-Klik Opdater knappen
ChromeCommand-Shift-R tastetryk
FirefoxSkift-Klik Opdater knappen
CaminoOption-Click Refresh-knappen

Du finder nogle af disse kraftopdateringsmuligheder er de samme i browsere til Mac OS X, som de er i Windows og endda Linux.

Phew, nem at huske og nem at gøre generelt, ikke? Tid til en pusterum, der var kompleks. Alle vittigheder til side, dette er så nyttigt, du vil bruge dette ofte!

Webudviklere og designere i særdeleshed vil få god udnyttelse ud af dette, hvad enten det er professionelt eller bare et hobbyaspekt. Jeg er villig til at gætte, at en betydelig del af Mac-brugere har været involveret i en form for webudvikling før, det er at sende dem til en iCloud eller .Mac-konto, lave en offentlig webside for fotodeling eller måske endda fuldt udbygget design af et websted eller udgivelse af en blog på et af de utallige websteder. Så, udvikler eller ej, nu ved du, hvordan du opdaterer ethvert webindhold og dump cachen for at indlæse en ny version.

Og nej, dette sletter ikke cachen fra alle websider eller browseren. Det rydder simpelthen den gamle cache for den hjemmeside, der opdateres, hvilket tvinger ny cache til at generere.