Nulstil AutoCorrect på iPhone eller iPad for at rette ukorrekte ordkorrektioner

Autokorrektur i iOS er temmelig smart og får normalt tingene rigtigt, det lærer også dine vaner og ofte skrevne ord og vil starte autokorrektion af, hvad du skriver til de ord, du tidligere har brugt. Dette kan være en velsignelse og en forbandelse, fordi hvis du ved et uheld korrigerede et ord til en forkert eller en typografi, vil iPad / iPhone ordbogen gerne bruge det nye forkerte ord som korrektionen. Løsningen på dette problem er at nulstille autokorrektur ved at slette tastaturordbogen.

Nulstilling af den automatisk korrekte tastaturordbog er den samme på alle versioner af iOS og på iPhone, iPad eller iPod touch. Her er hvad du vil gøre:

Sådan Reset den automatisk korrekte ordbog i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" og tryk på "General"
  2. Tryk på "Reset", og vælg derefter "Reset Keyboard Dictionary", indtast enhedens adgangskode og bekræft tastaturordliste nulstilles, når du bliver spurgt

Dette findes i alle versioner af iOS, sådan er indstillingen for målordbogsindstillinger ligner i moderne iOS-versioner som vist på en iPhone:

Her er hvad genoprettelsesindstillingen for tastatur autokorrektions ordbog ligner på en iPad i tidligere iOS-versioner:

Dette fjerner hele autokorrektur og tastaturordbog, så du kan starte over fra bunden. Åbn Notes eller enhver anden app, som lader dig skrive, og du kan begynde at undervise iOS de rigtige ord igen.

Hvis du bliver for træt af iOS-autokorrektur, kan du altid slukke for det, men typisk er en ordliste reset tilstrækkelig til at løse konsekvent forkerte korrektioner.

I modsætning til nogle krav behøver du ikke at nulstille iPhone eller iPad til fabriksindstillingerne for at rette ukorrekte ordkorrektioner, men hvis du havde en god ordbog, før den blev ødelagt, kan du gendanne fra en tidligere sikkerhedskopi for at få den bedre autokorrigeringsordbog tilbage .

Der er også nogle forslag, der nulstiller tastaturordbog hjælper med diktatnøjagtighed, så godt, hvis det har lært de forkerte ord, selvom vi ikke har kunnet kontrollere det helt.

På en beslægtet note er en hilarisk forfærdelig, ikke-god beskidte prank at spille på venner, at messing med deres iPhone eller iPads automatisk korrekte ordbog, hvilket forårsager autokorrektur at erstatte et ord med et forkert ord. Gør det dog ikke.