Sådan tjener du penge på en blog

Introduktion

De fleste blogfagfolk er enige: Hvis du har brug for penge nu, skal du få et dagjob i stedet for at starte en blog. Men hvis du er en god forfatter, der ønsker at arbejde hjemmefra, øger oprettelsen af ​​en plan for at tjene penge på din blog dine chancer for succes, især hvis du har ekspertise i en populær niche.

Advarsler

Der er ingen garanti for, at din blog starter. Blogs succes afhænger af godt indhold, konsekvente opdateringer og tiltrækning af en jævn strøm af læsere til dit websted. At tjene penge på en blog tager flere måneder, hvis ikke år, med konsekvent arbejde.

Pengene, der genereres af blogs, kommer typisk fra tre kilder:

 • Annonceindtægter fra tilknyttet marketing, annoncebannere og pay-per-klik-annoncører.

 • Salg af tjenester såsom webinarer eller taleopgaver.

 • Salg af produkter som e-bøger eller en anden håndgribelig vare, du har udviklet.

Annonceindtægter

Affiliate marketing

Affiliate marketing er i øjeblikket den mest populære indtægtskilde blandt bloggere, men der er flere former for reklame. Ifølge Daniel Sharkov fra Reviewz 'N' Tips er "Affiliate marketing hver gang du promoverer en slags produkt eller en tjeneste, og til gengæld får du en procentdel af prisen, når du først foretager et salg."

Tilknytningsanbefalinger fra tre toptjenende bloggere:

 • Sharkov anbefaler Amazon Associates, ClickBank og E-Junkie som tre websteder, der giver dig mulighed for at promovere en bred vifte af produkter i din niche. Sharkov siger, at han gennemsnitligt har flest penge fra E-Junkie, med kommissionsrenter fra 30 til 60 procent.

 • Darren Rowse, grundlægger af ProBlogger, anbefaler Chitika og Amazon Associates. Amazons kommissionsstruktur varierer og går så højt som 10 procent. Rowse påpeger dog, at Amazon har mange dollars i høj dollar og et stort udvalg af produkter. Tilbage i 2009 rapporterede han mere end $ 100.000 i indtjening fra at bruge Associates-programmet.

 • Jon Morrow fra Boost Blog Traffic anbefaler at oprette "annonceplads" for at promovere en førsteklasses tilknyttet partner eller til at bruge til dine egne produkter ved at bruge Pat Flynn ved Smart Passive Income som et eksempel. Flynn har et gennemsnit på ca. $ 50 tusind i provision hver måned ved at promovere hosting-gigant Bluehost. Morrow mener, at hvis der er afsat annonceplads på din blog, tilskynder folk til at klikke på annoncerne og giver et bestemt sted for dig at promovere dine egne produkter eller tjenester.

Andre typer reklame

Der er flere andre typer internetreklamer tilgængelige for at skabe indtægter eller trafik mod din blog.

 • Betal pr. Klik reklame kan koste en masse penge, men hvis dit mål er en konstant strøm af målrettede seere, kan denne mulighed være lukrativ for dig. Læsere finder din annonce ved at skrive nøgleord, der vedrører din virksomhed. Rowse fra ProBlogger anbefaler Googles AdSense og deler implementeringstips.

 • Bannerannoncer er præcis, hvad du kunne forvente. Du indsætter et banner med en iøjnefaldende overskrift øverst på et websted, der er relevant for din virksomhed - hvis folk klikker på banneret, kommer de til dig. Til gengæld kan du placere en bannerannonce for et tilknyttet produkt på dit websted, så læsere kan klikke. Folk er blevet temmelig "annonceblinde" i de sidste mange år, og mange bloggere føler, at annoncebannere mister deres effektivitet. Eksperter anbefaler ikke at bruge mange penge på denne type reklame.

 • Annoncer på sociale medier er en nem måde at målrette mod nye læsere. Sonny Ganguly hos MarketingLand forudsiger en eksplosion af sociale mediareklame i de næste par år. Ganguly kan lide socialt netværk "på grund af de avancerede målretningsindstillinger, pålidelig konverteringssporing og udbredelse på mobile enheder."

 • Annoncering af nyhedsbreve giver dig mulighed for at udnytte eksisterende abonnentlister. Hvis et populært nyhedsbrev, der er relevant for din virksomhed, tilbyder annonceplads, kan dette være en måde at få læsere til dit websted. Når du vokser dit eget læserskare, kan du igen tjene penge ved at sælge annonceplads i dit nyhedsbrev.

Efterhånden som trafikken på dit websted vokser, især hvis du har mange artikler om dagen, eller hvis artikler rutinemæssigt bliver virale, kan du vælge at sælge dit eget annonceplads med en CPM-model. CPM står for "Pris pr. Tusind" eksponeringer. Denne model tjener penge på visninger snarere end klik og kræver en stor mængde trafik. For at sætte dette i perspektiv betyder det, at hvis en annoncør betaler to dollars for en CPM-annonce, betyder det, at 200.000 visninger af et indlæg vil give dig omkring $ 200.

Tips

Sharkov anbefaler at skrive egentlige produktanmeldelser over blot at køre bannerannoncer. Produktanmeldelser er ikke kun sammenkædede og søgbare, de er et blogindlæg, der kan føjes til din søgemaskineplacering. Derudover leverer de en service til læsere og beviser over for tilknyttede virksomheder, at du har prøvet produktet.

Sharkovs must-haves fora produktanmeldelse? Dit indlæg skal indeholde en oversigt over produktet sammen med de funktioner, du kan lide og ikke kan lide, masser af billeder og, hvis det er muligt, et tilbud og opfordring til handling i slutningen.

Sælger produkter og tjenester

Fordelen ved at sælge en service i stedet for et produkt i de tidlige dage af din blog er, at du allerede har tjenesten i form af din egen ekspertise. Webinarer, taleopgaver eller rådgivning for at dele dine færdigheder bringer indtægter ind nu, mens du venter på at opbygge dit produkttilbud. Hvis du allerede har kvalitetsprodukter klar, skal du begynde at sælge dem med det samme på dit websted. Det er aldrig en god ide at spam folk, men lad dem vide, at disse produkter og tjenester er tilgængelige.

Bygning læserskab

Bare fordi du har stjerneskrivning, fantastiske tjenester og nyttige produkter betyder det ikke, at folk kender dig. Udfordringen med en ny blog er at hjælpe nye læsere med at finde dig.

Fire dokumenterede teknikker til at blive "opdaget"

Netværk med andre bloggere. At besøge andre bloggere i din niche, især bloggere, der er større og mere indflydelsesrige end dig, og at kommentere deres blogs er en fantastisk måde at opbygge din egen brandgenkendelse på.

Gæsteblogs er en nem måde at opbygge læserskare på, men det kræver lidt forskning og en vilje til at give, før du modtager. Jeff Goins, der fik berømmelse i blogverdenen ved at udvide sin læserskare fra nul til 100.000 læsere på 18 måneder, definerer, hvad der gør en succesrig gæsteblogger med ord som høflig, pålidelig, nem at sende og villighed til at dele.

Stammemarkedsføring blev defineret af Seth Godin som en gruppe individer, der har en lignende indflydelse og lidenskab. Websteder som Triberr har udnyttet dette koncept ved at lade bloggere danne stammer, hvor individerne i stammen deler hinandens indhold.

Gør din blog mere søgbar. Link til andre blogs og websteder, tilføjelse af billeder, kraftfulde titler og målrettede nøgleord vil alle gøre din blog mere søgbar.

Afsluttende tanker

Højt tjente bloggere som Morrow, Rowse og Goins anbefaler et par ting at huske på fra starten:

 • Tro på dig selv og hvad du har at tilbyde.

 • Skynd dig ikke - bloggsucces tager tid.

 • Begynd at sælge fra dag 1. Hvis du er i blogging-spillet for at tjene penge, skal du have noget værdifuldt at sælge.

 • Byg en solid mailingliste så hurtigt som muligt ved at tilføje en tjeneste som Mailchimp til din blog, der giver folk mulighed for at vælge at modtage e-mails fra dig.

Tips

Sharkov anbefaler et pop-up-produkt som Ninja Popups, der giver folk mulighed for at tilmelde sig mere end et af dine tilbud på samme tid. For eksempel kan dine læsere lide din Facebook-side og tilmelde dig din adresseliste på en skærm. Han advarer mod, at pop op-vinduerne starter med siden og anbefaler en forsinkelse for browsing - hans tidsforsinkelse er 37 sekunder.

Omkostningerne til Ninja Popups er minimale - en almindelig licens koster omkring $ 20. Dette produkt er et WordPress-plug-in; dog anbefaler mange bloggingeksperter WordPress som go-to-platformen, hvis du vil tjene penge på blogging.

Endelig ser Goins blogging som noget "du skal kun gøre, hvis du elsker det." Din passion vil skinne igennem og engagere flere læsere.