Sådan oprettes din egen tegneseriefigur gratis

Oprettelse af en tegneseriefigurversion af dig selv er et fantastisk værktøj i denne digitale tidsalder. Det er ikke altid ønskeligt at have et billede af dit faktiske ansigt på et internetforum eller andet sted, hvor der ønskes en anonymitet. At vise et tegneseriebillede i stedet for den "rigtige" dig er en sjov måde at bevare individualitet uden at gå på kompromis med din identitet. Der er flere sider online, der giver mulighed for gratis oprettelse af en "toon" -avatar af dig selv, og disse færdige billeder kan anvendes hvor som helst online, hvor foto-upload er tilgængelig.

Besøg et websted, der giver dig mulighed for at oprette en tegneseriefigur gratis.

Klik på knappen, der beder dig om at begynde at tilpasse din karakter, eller klik på den funktion, du vil tilpasse.

Klik på det køn og de generelle funktioner, du vil have din tegneseriefigur, og klik derefter på knappen for at fortsætte, hvis det er relevant.

Klik på de resterende muligheder en ad gangen for at fremhæve andre funktioner som "hår", "tøj" eller "makeup". Klik på den ønskede funktion på listen over tilgængelige valg, der vises.

Højreklik på din karakter efter at have tildelt alle ønskede funktioner, og vælg "Gem billede som" for at gemme billedet af din færdige tegneseriefigur på din computer. Klik på knappen "Gem" på hjemmesiden, hvis højreklik ikke er en mulighed. Hvis du bliver bedt om det, skal du tilmelde dig en konto. Dette vil være helt gratis og giver dig mulighed for at gemme din tegneseriefigur til brug hvor som helst du vil.