6 Smukke Bokeh City Light Baggrunde

Bokeh er en fotografisk effekt, der bruger forsætlig sløring af billeder til et behageligt abstrakt udseende. De resulterende ufokuserede billeder ophører ofte med at lave fantastiske tapeter til skrivebordet og enheden baggrunde, og det er det, vi fokuserer på her med seks gorgeously abstrakte bokeh billeder af forskellige bylys og elementer.


(Forresten, hvis du vil skyde dine egne bokeh-billeder, behøver du ikke fancy DSL-kameraer eller -udstyr. Du kan faktisk få bokeh-effekten med iPhone-kameraet ved bevidst at skyde ud af fokus med næsten ethvert emne, det tager bare lidt øvelse for at få det rigtige)

Hver af disse wallpapers er hostet på et tredjeparts site kaldet ForWallpaper, klik på en miniature for at hænge derovre og være i stand til at vælge den opløsningsstørrelse, der passer til din skærm. Mens de fleste af disse har størrelser, der passer bedst til skrivebordet, fungerer de højere opløsningsversioner fint på iPad, og næsten alle af dem fungerer fint på iPhone, som det er, selvom du måske skal håndtere det iOS 7 strakte tapet ting separat til iOS-enheder, hvis det har generet dig. God fornøjelse!

Tokyo Bokeh

Vinduet vanddråber

Vinduesviskere

Bygader

Slørede lys

Pink bremselys

Ikke i bokeh ting til dit baggrundsbillede? Tjek vores andre wallpapers roundup indlæg, og du er sikker på at finde noget, der passer til din smag, uanset din enhed.