Sådan finder du ud af, hvor mange lyttere en radiostation har

Radiostationsantenner er anbragt i udkanten af ​​næsten alle større og mindre byer i Amerika, deres udsendelser af stationsprogrammering konkurrerer om lytteres opmærksomhed. Antallet af lyttere er vigtigt for stationernes bundlinjer. De bruger dataene til at fastlægge reklamerater. Hvis du er en virksomhedsejer, der prøver at beslutte, hvor du skal bruge dine reklamedollar, eller bare en gennemsnitlig lytter, der er nysgerrig efter populariteten af ​​den station, du indstiller på, kan du finde ud af, hvor mange lyttere en radiostation har.

Naviger til Arbitrons webside (se afsnittet Reference for et link).

Klik på linket til højre på siden markeret "Radio Ratings." Udfyld informationsfelterne om dig selv, herunder dit navn, din e-mail-adresse og din branche, inden du fortsætter til forskningssiden for radiobedømmelser.

Klik på rullemenuen (ved siden af ​​det lille "Gå" -symbol midt på siden), og vælg den større by, der er tættest på det marked, du undersøger. Tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur, eller klik på "Gå" -symbolet.

Bestem det anslåede antal personer, der lytter til en given radiostation, ved at sammenligne den procentdel, der er angivet, med markedsstørrelsen. For eksempel viser Radio-Info.com (se ressourcer) Milwaukee-Racine-markedet på omkring 1,5 millioner mennesker. Hvis Arbitron viser WTMJ på dette marked som at modtage 11 procent af den gennemsnitlige andel af lytterne til kvart time (AQH), kan du estimere, at omkring 165.000 mennesker på dette marked lytter til WTMJ i mindst fem minutter.