Indstil AirDrop i iOS, der kan opdages af kontakter kun for tilføjet privatliv

De af os, der regelmæssigt bruger AirDrop på iPhone eller iPad og efterlade funktionen ofte tændt for delingsanmodninger, kan måske tage et øjeblik at justere en simpel privatlivsindstilling for funktionen, så din iOS-enhed kun kan opdages af Kontakter. Dette forhindrer AirDrop-anmodninger, der kommer fra tilfældige eller ukendte brugere, som hvis du nogensinde har været i et travlt kontor eller sted, der er fyldt med mange iPhone og iPads, har du måske stødt på dig selv.

Ændring af Airdrop-opdagelsesindstillingen tager et øjeblik og kan gøres fra næsten hvor som helst i iOS, som Control Center er brugbart (Bemærk dette betyder, at hvis du har Control Center deaktiveret i apps eller på den låste skærm for at forhindre utilsigtet brug, skal du bruge at være på startskærmen).

Sådan indstilles AirDrop iOS for kun at være synlig for kontakter

Dette er en fantastisk måde at begrænse AirDrop delings muligheder til dem, du stoler på, fordi hvis nogen ikke vises i en kontaktliste, kan de ikke dele med iOS-enheden:

  1. Træk op fra bunden af ​​iOS-enhedens skærm for at hente Control Center
  2. Tryk på "AirDrop"
  3. Vælg "Kun kontaktpersoner" for at begrænse, hvem din iPhone / iPad kan opdages af til dem, der kun er indeholdt i din adressebog

AirDrop-teksten i Kontrolcenter ændres for at angive den nye indstilling, og du kan straffe ud af Control Center nu for at bevare muligheden bevaret.

Dette hjælper med at forhindre utilsigtede AirDrop-anmodninger fra nærliggende brugere og kan også tilføje et privatliv til din egen AirDrop-brug, da din iOS-enhed nu kun vil blive synlig for dem, der er blevet tilføjet til din kontaktliste. Ellers, som du måske ved, når AirDrop er indstillet til "Alle", vil din iPhone, iPad eller iPod touch være synlig for enhver anden iOS-bruger, der forsøger at bruge AirDrop til at dele noget.

Det er normalt en god idé at slukke for AirDrop, når den ikke er i brug, da det kan føre til unødvendig batteridrænning fra enhedssøgninger, når iOS-delingsfunktionerne er aktiveret.

Denne lille privatlivs funktion vil nok blive endnu mere nyttig, hvis og når iOS nogensinde får mulighed for at AirDrop-filer og data direkte til og fra Mac'er også.