Sådan downloades Internet Explorer til en anden computer

Internet Explorer-webbrowseren leveres normalt forudinstalleret med hver kopi af Microsoft Windows-operativsystemet. En computer, der ikke har forbindelse til internettet, har muligvis stadig brug for Internet Explorer for at interagere med intranet-webservere eller for at gengive dokumenter, der er gemt lokalt. Imidlertid kan korruption af softwaredata eller problemer med systemfiler gøre Internet Explorer inaktiv. Du kan downloade Internet Explorer ved hjælp af en computer, der er forbundet til internettet, og derefter installere den på en anden computer.

Trin 1

Log ind på computeren, der er tilsluttet internettet. Start en webbrowser ved at dobbeltklikke på skrivebordsikonet. Naviger til websiden "Internet Explorer: Download" (windows.Microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie). Klik på den version af Internet Explorer, du vil downloade, og klik derefter på linket til den version af Windows, der kører på den (anden) computer, hvor du i sidste ende vil installere Internet Explorer. Klik på "Gem".

Trin 2

Indsæt Flash-drevet i en USB-port. Træk den downloadede fil videre til Windows Stifinder-vindue, der automatisk åbnes for flashdrevet. Klik på "Start" og derefter "Min computer." Højreklik på Flash-drevet, og vælg "Fjern". Fjern flashdrevet fra computeren, der er tilsluttet internettet.

Log ind på den computer, hvor Internet Explorer vil blive installeret, som administrator. Tilslut Flash-drevet til computeren, og dobbeltklik derefter på Internet Explorer-installationsfilen, der er gemt i Flash-drevet. Et installationsprogram til Internet Explorer starter. Følg vejledningen, indtil den rapporterer færdiggørelse.