Sådan finder du Bigfoot i The Sims 2: Bon Voyage

Elementer, du har brug for

  • The Sims 2

  • The Sims 2: Bon Voyage-udvidelse

Denne blide kæmpe kan findes i det hemmelige område af Three Lakes-ferien i Bon Voyage-udvidelsespakken. Du kan tale med ham, hænge ud med ham, blive ven med ham, og hvis du er heldig, tag ham hjem! Sådan gør du.

Tag på ferie til Three Lakes.

Tag ture, indtil du støder på et kort. Dette er ret almindeligt og skal dukke op efter din tredje eller fjerde turné. Hvis du ikke ser ud til at få en, skal du gå videre til næste trin.

Grav rundt om et åbent parti, indtil du finder kortet. Dette kan tage et stykke tid, da din simmere for det meste graver junk til de første par forsøg. Fortsæt med det, og du vil til sidst begynde at komme på tværs af en bedre plyndring, inklusive kortet til den skjulte placering. Dette fungerer også godt, hvis din sim ikke ikke har penge til at tage på mange ture.

Følg kortet til den skjulte placering. Klik på din sim, vælg "Gå til" og derefter "Skjult hul." Dette fører din sim til Bigfoot hjem.

Lær den fuzzy fyr at kende. Det første skridt i at lære enhver Sim, Bigfoot inkluderet, at kende, er at chatte lidt, finde ud af, hvad de kan lide. Brug lidt kvalitetstid med Bigfoot, og inden du ved af det, vil han være din ven.

Bed Bigfoot om at flytte ind hos dig, når dit venskab med ham bliver højt nok. Spørg ham ikke rigtigt, når indstillingen vises, men vent bare lidt længere. Hvis du straks spørger, hvornår du får muligheden, er der en rimelig chance for, at han vil nægte, og din Sim bliver afskrækket. Hvis du venter, indtil de er endnu bedre venner, vil Bigfoot være mindre tilbøjelige til at afvise din sims tilbud.

Tips

Hvis du ikke har noget imod at snyde, kan du bruge boolprop-snyderiet (se vores artikel om Snyd i The Sims 2 for flere detaljer) til at øge Bigfoot's forholdslinje til din Sim og omvendt. Når det er gjort, vil de være bedste venner, og Bigfoot flytter ind med din sim på det mindste antydning.