Sådan fjernes en virus fra Prefetch

Forhentningsmappen er en funktion i Windows, der logger visse aspekter af din computers opstartsproces, hvilket gør almindelige opstartsprogrammer og værktøjer let tilgængelige for en hurtigere opstartstid. Hvis en virus inficerer mappen, kan den dog sænke processen eller blokere din computer for at starte helt. Hvis dette ser ud til at være din situation, kan du fjerne virussen ved hjælp af et værktøj, der allerede findes på din computer.

Trin 1

Start din computer i fejlsikret tilstand ved at klikke på F8-tasten på tastaturet gentagne gange, mens du starter den. Dette vil omgå den inficerede prefetch-mappe og tillade en grundlæggende opstart.

Trin 2

Kør "Malware Removal Tool", et værktøj, der leveres installeret med alle versioner af Windows siden Windows 2000. Vælg "Kør" i menuen Start i nederste venstre hjørne af skærmen. Indtast "MRT" (uden anførselstegn), når tekstfeltet indlæses, og klik derefter på "Enter" -tasten. Hvis du støder på problemer, skal du downloade den nyeste version af MRT gratis fra Microsoft Support. et link findes i afsnittet Ressourcer.

Trin 3

Klik en gang på knappen "Næste".

Trin 4

Klik en gang på markeringen "Fuld scanning". "Fuld scanning" giver den største chance for med succes at fjerne en virus fra prefetch.

Trin 5

Klik en gang på knappen "Næste" for at begynde at scanne.

Trin 6

Følg instruktionerne på skærmen for at fjerne prefetch-virussen.

Trin 7

Klik en gang på knappen "Udfør".

Genstart computeren.