Sådan finder du Clipart i Microsoft Word

Grafiske billeder, der inkluderer stregtegninger og tegneserielignende billeder. Clipart giver dig mulighed for at forbedre et Microsoft Word-dokument uden besværet med at lede efter billeder på Internettet. Clipart fås i farver og sort / hvid og er gratis. Billederne er kategoriseret efter temaer, og Word indeholder et intensivt clipart-bibliotek, der kan udvides via Microsofts clipart-websted. Når du har indsat et clipart-billede, kan du placere det igen, lag, tekstfolie og ændre størrelsen på et billede i dit Word-dokument.

Trin 1

Klik på Microsoft Office-knappen og derefter på "Åbn" for at navigere til og dobbeltklik på det Word-dokument, du vil indsætte clipart.

Trin 2

Klik på placeringen i dit dokument, hvor du vil indsætte et clipart-billede. Klik på "Indsæt" på programmets hovedværktøjslinje øverst på skærmen. Klik på "Clip Art" i gruppen "Illustrations".

Trin 3

Indtast et nøgleord eller en sætning i feltet "Søg efter" for den type clipart, du vil indsætte i dokumentet. Eksempel ... træer, hjerter, blomstergruppe eller andre nøgleord / sætninger.

Trin 4

Klik på "Gå" for at starte søgningsprocessen. Søgeresultaterne vises på din skærm. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Clip Art" for at begrænse søgeresultaterne til kun clipart.

Klik på det clipart-billede, du kan lide, for at indsætte det i dit dokument.