Java Vs. Adobe

Hyppige computerbrugere kender navnene "Java" og "Adobe", men de fleste forstår ikke, hvad de er, eller hvilket formål de tjener. Java er et programmeringssprog, og Adobe er en markedsledende virksomhed.

Hvad er Java?

Java er et computerprogrammeringssprog, der giver teknologien til at køre utallige websteder og spil. Java-sproget blev udviklet af Sun Microsystems. Java giver programmører mulighed for at skrive software, der kører på næsten enhver anden platform. Uden Java ville mange websider og spil ikke åbne eller køre ordentligt.

Hvad er Adobe?

Adobe er det firma, der opfandt PDF-filen eller den bærbare dokumentfil. En PDF kan sendes via e-mail eller downloades fra Internettet uden at miste nogen kvalitet. Adobe opretter også software som Illustrator og Photoshop, der giver brugerne mulighed for at oprette og manipulere billeder.

Kommunikationsværktøjer

Det universelle programmeringssprog Java er et vigtigt værktøj til programmerere af websoftware. Tilsvarende har Adobe produceret den standardapplikation, der bruges til visning og billeder. Adobe-software og Java har gjort websurfing til en lettere opgave for brugerne ved at oprette software og programmer, der taler til hinanden på et let forståeligt sprog.