Hvordan kan jeg lave en DVD-kopi af en video i min e-mail?

E-mail-videoklip, såsom klip fra YouTube, Google Video, DailyMotion og MySpace, kan brændes på en DVD, så længe den rigtige software bruges. Eksempler på software, der kan udføre en sådan opgave, er VDownloader og Super DVD Creator 9.8.10. VDownloader konverterer videoklippet til AVI-filformatet, som er kompatibelt med DVD-afspillere. Super DVD Creator 9.8.10 brænder AVI-filen til en DVD, så du kan have din egen kopi af videoklippet.

Trin 1

Download VDownloader og Super DVD Creator 9.8.10 (se afsnittet Ressource nedenfor) og installer begge på din computer ved at følge installationsinstruktionerne.

Trin 2

Kør VDownloader ved at klikke på skrivebordsikonet. Vælg "AVI" i menulinjen i softwarevinduet. Dette sikrer, at videoen brænder til DVD i AVI-filformatet, som DVD-afspillere genkender.

Trin 3

Placer e-mail-internet-internetlinket i VDownloader-webadressefeltet, og klik på "Download".

Trin 4

Åbn Super DVD Creator 9.8.10 ved at klikke på skrivebordsikonet. Klik på indstillingen "DVD Disc Builder". Klik på knappen "+" og tilføj e-mail-video-AVI-filen.

Trin 5

Klik på "Næste" for at gå til tilpasningsmenuen. I denne menu kan du ændre menubaggrunden, tilføje og slette en baggrund og oprette kapitelmenuer.

Trin 6

Indsæt en tom DVD-RW-disk i dit cd / dvd-brændende drev.

Klik på "Næste" og "Start" for at brænde videoen på den tomme DVD-RW-disk. DVD'en skubbes ud, når den er færdig.