Sådan doneres et analogt tv

Nu hvor alle tv-stationer udsender digitalt, er du muligvis stoppet med at bruge dit ældre analoge tv-apparat. Hvis du ikke har kasseret det endnu, samler det højst sandsynligt støv et eller andet sted i dit hus. Hvis du vil frigøre plads, er der steder, hvor du kan donere dit analoge tv.

Trin 1

Ring til pantebutikker i dit område for at se, om de tager analoge tv-apparater. Svaret er sandsynligvis nej. Et analogt fjernsyn har brug for en konverterboks til at fungere, så de fleste pantelånere gider ikke engang med sættet.

Trin 2

Kontakt Frelsesarmeen i dit område eller et Goodwill Industries donationscenter, og still det samme spørgsmål. Du får bedre held med disse faciliteter, fordi de ikke behøver at give dig penge til gengæld. Det er bedst altid at ringe til dem, før du slæber dit tunge tv til dem.

Trin 3

Tal med din lokale skole, hvis Goodwill og Frelsesarmeen ikke tager tv. Selvom tv'et er analogt, kan skoler stadig bruge sættet med videobåndoptagere og dvd-afspillere.

Indstil en dato og et klokkeslæt for at indbringe dit fjernsyn. Hvis du donerer tv'et til en skole, skal du finde ud af, hvilke indgange der er åbne i løbet af skoledagen.