Sådan downloades fra Netflix

Netflix giver abonnenter mulighed for at downloade og se mange af videotitlerne i virksomhedens omfattende bibliotek. Netflix-streamingfunktionen giver dig mulighed for at se spillefilm, dokumentarfilm og tv-programmer efter behov. Funktionen giver seerne mulighed for at stoppe, pause og spole tilbage eller hurtigt fremad efter behov. Virksomheden tilbyder stadig dvd-udlejning via post; mange af dens mere efterspurgte titler tilbydes udelukkende til abonnenter på DVD.

Log ind på Netflix (se Ressourcer) og log ind på din konto. Hvis du ikke allerede er Netflix-abonnent, skal du følge linkene for at abonnere på tjenesten.

Klik på linket "Se øjeblikkeligt" nederst på Netflix-hjemmesiden. Du føres til en side, der giver dig mulighed for at vælge fra en menu med tilgængelige titler. Rul gennem valgene, og klik på den video, du gerne vil se.

Klik på "Afspil", hvorefter du kommer til downloadwebstedet, hvor du kan få den gratis Netflix-fremviser (hvis afspilleren ikke allerede er installeret på din maskine). Vælg den version af fremviseren, der kører på din computers operativsystem, følg instruktionerne på skærmen for at downloade og installere softwaren.

Klik på knappen "Afspil" igen, hvis din video ikke begynder at afspilles, efter at seeren er installeret. Videoen begynder at afspilles.

Tips

Når det kommer til streaming af video, foretrækkes et højhastighedskabel eller DSL-internetforbindelse frem for en opkaldsforbindelse. Hvis du har en langsommere internetforbindelse, kan video muligvis virke urolig eller stoppe og genstarte med forskellige intervaller.