2350 Master Clock-instruktioner

2350 Master Time System Clock er et programmerbart ur, der styrer klokker, ure og lys i en bygning. Ursystemet oprettes ikke længere, så det kan være svært at spore en brugermanual. Imidlertid bruger mange skoler og andre typer bygninger disse ure til at holde orden og struktur om dagen.

Trin 1

Åbn kontrolpanelet på Simplex 2350 Master-uret, og inspicer de fire sektionskontakter i øverste venstre hjørne. 12-24-kontakten indstiller kontrolpaneldisplayet i timesformat. Du kan indstille kontakten til "12" for at indstille uret på en 12-timers dag eller indstille det til "24" for en 24-timers dag. Sæt omskifteren til "DST" for at muliggøre automatisk korrektion af sommertid.

Trin 2

Indtast sikkerhedsadgangskoden for at få adgang til programændringer og tilføjelser eller for at gennemgå urets programmering. Alle hovedure leveres med en fabriksindstillet adgangskode. Når du har indtastet koden, lyser skærmen op. Afslut programmet ved at trykke på "Annuller". Alternativt vil denne tilstand time-out efter 90 sekunders inaktiv brug.

Trin 3

Indstil det aktuelle klokkeslæt og dato. Tryk på knappen "Ahead / Back" for at nulstille sekundtælleren til nul. Indtast adgangskoden for at åbne programstyringen.

Trin 4

Vælg "Mode" og "Time Set" for at indstille tiden. Brug knappen "Ahead / Back" for at indstille den korrekte tid.

Trin 5

Vælg "Måned" og "Ahead / Back" for at indstille den aktuelle numeriske måned. F.eks. Er januar repræsenteret som "1" og december er repræsenteret med "12."

Trin 6

Indstil året ved at indtaste "Year" og trykke på "Ahead / Back" -knappen, indtil du finder det aktuelle år.

Trin 7

Indstil ferieplanen. Indtast adgangskoden, og vælg "Mode". Vælg "Programkontrol, ferie, start, måned." Tryk på "Ahead / Back", indtil du vælger datoen. Vælg "Måned" og tryk på "Ahead / Back" for at vælge måned. Vælg "Slutmåned" og tryk på "Ahead / Back" for at finde den måned, hvor ferien slutter. Tryk på "Slutdato" og tryk på "Ahead / Back", indtil du indstiller den sidste dag i ferien.

Trin 8

Programmer udgangskredsløbet. Tryk på "Programkontrol", og indtast sikkerhedsadgangskontrol. Vælg "Mode" og "Varighed." Tryk på "Circuit" og "Circuit 1." Tryk på "Ahead / Back" for at indstille displayet til 10. Indtast "Day", og tryk på "Ahead / Back" for at indstille tiden til "8:00 AM." Indstil hvert kredsløbsoutput, du har.

Vælg "Review", og indtast adgangskoden for at gennemgå alle de programmer, du har indstillet på Master Clock.