Hvad er adware generisk?

Adware Generic er en type program kendt som malware, hvilket er enhver ondsindet software, der har til hensigt at skade din computer eller stjæle information eller penge fra dig. En computerejer installerer normalt et Adware-program uden at agter at gøre det.

Andre navne

Adware Generic har 38 andre navne, og de varierer afhængigt af det antivirusprogram, der opdagede infektionen. Disse navne inkluderer Downloader fra Symantec, Adware-BDSearch fra McAfee og TROJ_AGENT.ITM fra Trend Micro.

Infektionsinstallation

Adware Generic-softwareprogrammet installerer sig sammen med andre softwareprogrammer, normalt værktøjslinjer. Når computerejeren downloader det, han mener er en legitim værktøjslinje til installation i sin browser, downloades Adware med værktøjslinjen, normalt i det samme program, og installerer sig selv i browseren.

Symptomer

Symptomer på en generisk Adware-infektion inkluderer overdreven pop-ups, overdreven reklame for useriøse antivirusprogrammer (antivirusprogrammer, der faktisk er malware), langsom internetforbindelse og omdirigering af en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) til en utilsigtet destination.

Fjernelse

På grund af den ondsindede karakter af Adware Generic og dens andre variationer er det nødvendigt med øjeblikkelig fjernelse. Download et af de mange forskellige fjernelsesprogrammer, der er kendt for at fjerne denne adware, installer den og kør den for at fjerne Adware Generic-infektionen.

Advarsler

Nogle gange er manuel fjernelse nødvendig ved at redigere Windows-registreringsdatabasen, men dette kan forårsage massiv skade, hvis det gøres forkert. Kontakt en informationstekniker for råd og hjælp.