Sådan installeres iOS 12 Public Beta nu på iPhone eller iPad

Apple har udgivet den iOS 12 offentlige beta til enhver iPhone og iPad bruger, der er nysgerrig nok til at køre og beta test den kommende system software.

Denne vejledning beskriver, hvordan du installerer iOS 12 Public Beta på en iPhone eller iPad.


Husk at køre iOS 12 offentlige beta er bestemt ikke for alle, og er generelt forbeholdt mere avancerede brugere med sekundære enheder, som de kan betastest systemsoftwaren på. IOS Beta-systemsoftwaren er buggy og har tendens til at være mere problematisk end de fleste brugere er vant til, og ting fungerer muligvis ikke som forventet, nogle apps virker muligvis ikke, og andre problemer kan forekomme. Ikke desto mindre kan kørende beta systemsoftware være en sjov måde at udforske kommende funktioner, teste dine egne ting med de nye iOS 12 beta udgivelser og deltage i beta-test af et operativsystem, samtidig med at de giver feedback til Apple undervejs. Hvis dette lyder tiltalende for dig, læs videre for at installere den iOS 12 offentlige beta.

Sådan installeres iOS 12 Public Beta

Du skal være sikker på at have en iOS 12 kompatibel iPhone eller iPad, før du begynder:

 1. Sikkerhedskopier din iPhone eller iPad, ideelt til både iCloud og iTunes, og arkiver derefter iTunes-backupen *:
  • Åbn iTunes og sikkerhedskopier iOS-enheden som normalt, og gå derefter til iTunes-indstillinger og afsnittet "Enheder"
  • Højreklik på iOS-enhedens backup og vælg "Arkiver"
 2. Fra iPhone eller iPad skal du åbne Safari og navigere til beta.apple.com og vælge at "Tilmeld" og tilmelde enheden i det iOS offentlige beta-program
 3. Download iOS 12 beta-profilen fra iOS offentlige beta-side
 4. Vælg at "Tillad" iOS-betjeningsprofilen
 5. Betaprofilen åbner appen Indstillinger, vælg "Installer" den iOS 12 offentlige beta-profil
 6. Læs og studere vilkårene og vælg derefter "Installer"
 7. Igen vælger du at "installere" betaprofilen
 8. Vælg at "genstarte" iPhone eller iPad efter anmodning
 9. Når iPhone eller iPad starter igen, skal du vende tilbage til appen "Settings" og gå til "General" og derefter til "Software Update"
 10. Med iOS 12 Public Beta, der er synlig at downloade, skal du vælge "Download & Install" for at starte processen med at downloade og installere den iOS 12 offentlige beta

Installation af iOS 12 offentlig beta kræver omkring 4 GB ledig plads på iPhone eller iPad, selvom downloaden selv er omkring 2, 2 GB. Hvor lang tid det tager at downloade afhænger af din internetforbindelse. Installationen i sig selv er ret hurtig, og når den downloades, skal den afslutte i ikke for lang tid.

IPhone eller iPad genstarter sig selv, når den er færdig, starter med iOS 12. Der vil være en minimal installationsproces på den første iOS 12 boot.

Det er det, du kører nu iOS 12 offentlig beta! Fremtidige softwareopdateringer til den iOS 12 offentlige beta, herunder den endelige version af iOS 12 (i efteråret i efteråret), kommer frem via afsnittet "Opdatering" app Softwareopdatering, ligesom alle andre iOS-opdateringer gør.

Husk at bruge appen "Feedback Assistant" for at give Apple feedback, fejlrapporter, funktionsanmodninger og andre relevante oplysninger. Du kan hjælpe med at forme fremtiden for iOS ved at gøre dette!

* Apple anbefaler, at du udfører en iTunes-backup og derefter bruger "Archive Backup" for at bevare denne sikkerhedskopi, så den ikke overskrives. Dette gør det nemt at nedgradere og genoprette dine data. Arkivering af sikkerhedskopier er rimelig på mindre lagerenheder, eller hvis du har en masse ledig diskplads. Hvis du ikke har en stor diskplads til rådighed, men du stadig vil bevare en sikkerhedskopi, kan du lave en kopi af iOS-backupfilerne til en ekstern disk som en alternativ tilgang. Uanset hvilken tilgang du tager, skal du ikke springe op på iPhone eller iPad.

Hvis du bestemmer, at iOS 12 er den offentlige beta ikke rigtig for dig, vil den sikkerhedskopiering, du lavede i starten af ​​denne proces, tillade dig at vende tilbage til iOS 11. Du vil gerne fjerne iOS-betaprofilen og derefter nedgradere fra iOS 12 beta vende tilbage til en iOS 11 stabil bygges med disse instruktioner.