Software brugt af læger

Software, der bruges af læger, udfører en vigtig dobbelt opgave ved at hjælpe den medicinske proces, samtidig med at det letter en jævn drift af kontorfunktioner. Ud over at gøre optegnelser, aftaler, recepter og fakturering lettere at spore og finde, eliminerer software, der ofte bruges af medicinske institutioner, en af ​​verdens klassiske problemer: hvordan man læser en lægehåndskrift.

Receptsoftware

Der findes en række receptpligtige softwareprogrammer til læge brug. Grundideen bag receptpligtig software er enkel: I stedet for at skrive en recept på papir i notorisk ulæseligt læges script, er læger i stand til simpelthen at indtaste medicin, doser, mængde og genopfyldning i en digital form, der kan udskrives til patienten eller sendes elektronisk til apoteket efter patientens valg. Receptsoftware giver også læger mulighed for at gemme en kopi af alle skrevne recepter, enten elektronisk eller fysisk, hvilket forbedrer nøjagtigheden i kontorregistreringer og gør påfyldninger lettere at skrive.

Elektronisk software til medicinske optegnelser

Elektronisk medicinsk journal software tager al information fra traditionelle medicinske diagrammer og overfører den til et digitalt medium. Alle lægernes notater fra tidligere besøg, alle oplysninger fra andre læger, en patient tidligere har set, alle skriftlige og udfyldte recepter, faktureringsproblemer, sygehistorie og lægers bekymringer placeres i en digital fil, som en læge kan få adgang til når som helst via et digitalt system . Elektroniske sygesikringssystemer sparer hospitaler penge ved at skære ned på udskrivnings- og papiromkostninger, tid og betydelig plads ved at eliminere behovet for lagerplads.

Aftaleplanlægningssoftware

Aftaleplanlægningssoftware udfører den grundlæggende funktion, som navnet beskriver, med nogle ekstra bonusser. Softwaren giver læger og deres medarbejdere mulighed for at planlægge aftaler i et let læsbart netværk med funktioner til afdelinger og læger inden for afdelinger til større hospitaler. Aftalsoftware giver også læger mulighed for at se, hvornår en patients sidste aftale var, og hvornår den næste aftale bliver. Aftalsplanlægningssoftware giver plads til indtastning af yderligere oplysninger, såsom at fremsende klager og eventuelle faktureringsproblemer, som patienten måtte have.

Software til medicinsk fakturering

Medicinsk faktureringssoftware bruges af lægekontorer til at oprette specificerede regninger til individuelle patienter og til at gemme patientfaktureringsoplysninger og historie i et enkelt system, der er let tilgængeligt for læger og administratorer. Software til medicinsk fakturering holder også styr på patientforsikringsoplysninger, herunder historik over patientbetalinger og forsikringsselskaber. Disse softwareprogrammer giver også læger mulighed for at oprette diagrammer til information, såsom patientindtægtsforhold, der gør det muligt for læger at optimere deres potentiale som forretningsfolk.