Sådan downloades Web & Flash-videoer til en Mac med Safari Activity Monitor Trick

Hvis du vil gemme og se mange web-baserede film og Flash-filer direkte til din Mac for senere offline visning, prøv denne pæne læser, der giver tip ud. Sendt af Robert Warner skriver han dette handy trick for at downloade næsten alle videoer direkte til din Mac ved hjælp af kun Safari og funktionen med lidt brug af Activity Monitor i appen uden at installere yderligere software.

Dette skal fungere for at downloade en webvideo, så længe den bliver indlæst i Safari-browseren eller cachen, men du bør være sikker på kun at bruge dette på videoindhold, der specifikt tillader deling og til sådan downloadning til offline brug - ikke alle film og videoindhold på internettet har den licens, og det er vigtigt for dig at bestemme det på egen hånd.

OK uden yderligere adieu, her er de trin, som han gav os til at downloade og gemme webvideo- eller flashfiler til Mac OS X:

  • Start et uafhængigt Safari-vindue med den video, du vil downloade
  • Tryk på Kommando + Option + A, eller gå til Windows> Aktivitet for at hente vinduet Aktivitetsovervågning i Safari
  • Se gennem aktiviteten for "Video navn", se efter den største filstørrelse og dobbeltklik for at hente den
  • Find den fil, du downloadede (normalt betegnet get_video eller videoplayback.flv) i Finder og rediger navnet, så det har en .flv filtypenavn
  • Bekræft filforlængelsesændringen, og nu kan du se den downloadede film i VLC eller Perian-udstyret QuickTime

Robert fortæller os også, at dette skal fungere i Windows-versionen af ​​Safari, men jeg kan ikke bekræfte det. Tak for tipet Robert!

Hvis du vil downloade sange spor fra video, er der en nem måde at gøre netop det også ved hjælp af en app, der ekstraherer lydsporet fra den pågældende videofil.