Sådan deaktiveres "Connect" faner og Apple Music i iTunes

Hvis du ikke bruger Apple Music-abonnementstjenesten, og du ikke har brug for fanen "Connect" i iTunes, vil du sikkert finde det nyttigt at vide, at du kan rydde op på grænsefladen lidt ved at deaktivere Apple Music og helt gemmer den tilhørende Connect-faneblad og radiofanen i de nye versioner af iTunes.

Skjule Apple Music Tabs & Connect i iTunes

  1. Åbn iTunes på Mac eller Windows, og træk menuen "iTunes" ned, og vælg derefter "Preferences"
  2. Vælg fanen "Restriktioner"
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for "Apple Music" og "Connect" for at skjule begge disse faner og funktioner
  4. Luk indstillinger, ændringerne vises straks i iTunes-vinduet

Resultatet er en meget enklere iTunes-grænseflade, og du vil ikke ved et uheld klikke på "Connect" eller "Radio" længere for at blive fodret med pop op-vinduer om at abonnere på en tjeneste.

I stedet har du iTunes med kun din musik og kun iTunes Store, lidt ligesom det var før alle de seneste ændringer, der blev foretaget i appen, og før introduktionen af ​​Apple Music.

Dette er en af ​​flere grænsefladejusteringer, der er tilgængelige i den nyeste iTunes-udgivelse, selvom det er lidt som at bruge det nye sidebjælke til at vælge iOS-enheder, er det ikke nødvendigvis indlysende.

Forresten kan du også skjule Apple Music på iPhone og iPad og tidligere versioner af iTunes, men den nye version af iTunes ændrede placeringen, og det giver dig mulighed for at gå videre og helt deaktiver Apple Music og skjule næsten alt relateret til tjenesten. Dette er særligt rart for dem, der ikke har interesse for Beats Radio og det tilhørende abonnementsmusiktjenesteudbud fra Apple.

Selvfølgelig, hvis du bruger Apple Music og er abonnent, vil du ikke ønsker at gøre dette, selvom det kan fortrydes ret nemt, blot ved at fjerne markeringen af ​​præferencebokse igen.

Takket være Lifehacker for den smukke opdagelse.