Sådan konverteres SMC til NES

SMC- og NES-filer er ROM-filer til Nintendo-systemer. En SMC-fil indeholder ROM-data til en Super Nintendo (eller Super FamiCom) -patron, mens NES-filer kan indeholde dataene til enten Super Nintendo- eller Nintendo Entertainment System-spil. Ved at tilføje til denne forvirring accepterer nogle Super Nintendo-emulatorer kun filer med fil-suffikset "NES". Hvis du har SMC-filer, der skal ændres til NES for at køre med disse sidstnævnte emulatorer, kan du omdøbe filerne for at konvertere dem til denne brug.

Åbn Start-menuen på din computer, og vælg "Kontrolpanel". Vælg "Mappeindstillinger."

Klik på fanen "Vis", og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Skjul udvidelser for kendte filtyper." Klik på "OK".

Naviger til de SMC-filer, du skal skifte til NES. Fremhæv filen ved at klikke på den.

Klik på slutningen af ​​det fremhævede filnavn for at placere markøren efter navnet. Slet bogstaverne "SMC" og udskift dem med "NES".

Tryk på "Enter" eller klik et andet sted i mappen for at bekræfte ændringen.

Tips

I Windows Vista kan du også se filtyper ved at klikke på den umærkede "Layout" -knap øverst til venstre i ethvert vindue i Windows Stifinder (til venstre for "Visninger" -knappen). Klik på "Mappeindstillinger", og følg derefter instruktionerne i trin 2.

SMC-filer konverteret til NES kører ikke i en emulator, der kun understøtter Nintendo Entertainment System-spil. Hvis du ikke har en emulator, der understøtter SMC-formatet, kan du downloade en på emulator-zone.com.

Advarsler

Nogle ROM-filer er beskyttet af ESA (Entertainment Software Association) og kan ikke downloades eller køres lovligt, medmindre du ejer den originale software, uanset deres format. Download kun ROM-filer fra websteder, der overholder overholdelse af ESA-standarder. Besøg webstedets afsnit "Politik" eller "Kontakt os" for at finde disse oplysninger.