Sådan øges grænsen for PDF-tegntegn (5 trin)

Portable Document Format (PDF) dokumenter er et populært format til oprettelse, distribution og indsendelse af formularer. PDF-formularer tilbyder en bred vifte af formularfelter, herunder knapper, rullemenuer og tekstfelter. Ved hjælp af et PDF-skriveprogram kan formularfelter redigeres på forskellige måder, herunder størrelsen og antallet af tegn, der er tilladt i et felt. Ved at downloade og bruge en PDF-skriveapplikation, såsom Adobe LiveCycle, kan du nemt øge tegngrænsen for en PDF-formular.

Trin 1

Download og installer et PDF-skriveprogram, der følger med en formdesigner. De fleste PDF-skriveprogrammer er gebyrbaserede, men der findes freeware-versioner (se afsnittet Ressourcer i denne artikel.) Adobe LiveCycle-designer bruges i de følgende trin.

Trin 2

Start LifeCycle Designer, og åbn PDF-formularen, hvor du vil ændre tegngrænsen. Klik på menuen "File", og vælg "Open". Vælg den relevante mappe, hvor formularen gemmes, ved hjælp af rullemenuen "Se ind". Klik på formularnavnet, og klik derefter på knappen "Åbn".

Trin 3

Klik på det felt, hvor du vil øge tegnbegrænsningen. Når feltet er fremhævet, skal du højreklikke inden for feltet. Klik på "Paletter" og vælg "Objekt." Denne handling åbner et vindue til højre for PDF-formularen.

Trin 4

Klik på fanen "Felt" fra paletten "Objekt". Fremhæv nummeret i feltet "Maks. Tegn", og skriv et nyt nummer for at øge det maksimale antal tegn, der er tilladt i feltet. Der er ingen grænse for antallet af tegn, der kan tillades i et tekstfelt. For at gøre antallet af tegn ubegrænset skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for kategorien "Begræns længde".

Gentag trin 3 og 4 for hvert felt, hvor du vil øge tegnbegrænsningen. Glem ikke at gemme ændringerne i formularen ved at klikke på rullemenuen "Filer" og vælge "Gem".