Sådan fortæller du, hvilken størrelse Xbox-harddisk du har

Microsoft sælger tre forskellige lagerenheder til Xbox 360, så spillerne har forskellige størrelsesindstillinger, der passer til deres behov. Den største hukommelsesenhed er harddisken, der fastgøres til en bås placeret på ydersiden af ​​konsollen. Disse harddiske varierer i størrelse og spænder fra den originale 20 GB-model til den største 250 GB-version, der er inkluderet i det ombyggede Xbox 360-design. Mange af harddiskene ser ud til at være omtrent samme størrelse, så det kan være svært at skelne mellem modeller. Heldigvis giver Microsoft brugerne mulighed for at se harddiskstørrelse i Xbox-systemets instrumentbræt.

Tryk på den grå "Guide" -knap på din Xbox 360-controller. En menu vises midt på skærmen.

Rul til det yderste højre "System" -blad, og åbn derefter "Systemindstillinger".

Vælg "Hukommelse". Du bliver derefter bedt om at foretage et valg af lagerenhed.

Fremhæv og vælg din harddisk. Dette åbner en oversigtsliste over lagrede data på harddisken.

Se harddiskens tilgængelige hukommelse i øverste højre hjørne af skærmen. Dette angiver ikke den samlede harddiskstørrelse, kun hvor meget hukommelse der er tilgængelig. Bemærk, at der er en liste over gemte data under det tilgængelige hukommelsesnummer.

Se listen over gemte data under harddiskens tilgængelige hukommelsesnummer. Tilføj hukommelsen for hver af de ni mapper, der kan ses til højre for hver mappe, og tilføj dette nummer til den tilgængelige hukommelse. Summen giver dig din harddisks størrelse.

Tips

Microsofts harddiske findes i fire forskellige størrelser: 20, 60, 120 og 250 GB.