Sluk iPhone lommelygten med et hurtigt kamera Tap

Måske er jeg bare et totalt kedeligt firkant, men den nyindbyggede iPhone-lommelygte er nok min mest anvendte funktion i IOS 7, og Control Center generelt er virkelig min yndlingsfunktion for alle de ændringer, der blev bragt til iPhone-softwaren.

Jeg bruger lommelygtsindstillingen næsten hver aften, enten bare for at låse hoveddøren om natten eller betjener som en basis lommelygte natten rundt (det ser ud til at vare ca. 1 minut pr. Procentpoint af batterilevetiden for dem, der undrer sig over hvordan længe kan de stole på lyset). Med noget, der får så meget brug, er det sikkert rart at finde en hurtigere måde at bruge funktionen på, og her er et super simpelt trick til hurtigt at slukke for lommelygten igen:

  • Brug Kontrolcenter til at tænde iPhone lommelygten som normalt, gå ud af Kontrolcenter eller tryk på tænd / sluk-knappen for at låse skærmen
  • Tryk på Home-knappen for at vise låseskærmen, og tryk derefter på ikonet Kamera for at slukke lommelygten med det samme (du behøver ikke at glide på kameraet for at få adgang til det, bare tryk på ikonet)

Med et simpelt tryk hopper kameraikonet lidt op, hvilket tyder på, at kameraet er slukket. Så simpelt, og det er virkelig hurtigere, selvom det bare er få sekunder - men hej, det kan tilføjes over tid til højre?

Formentlig fungerer dette, fordi Camera appen ønsker at få adgang til lommelygten til brug som standard kamera flash funktion, hvilket er det oprindelige hensigt alligevel. Ved at trykke på kameraknappen slukkes lommelygten uden at skulle gå tilbage til kontrolcenter og trykke på den anden knap igen. Hvis du er en almindelig lommelygte bruger, så prøv det.

Hoveder op til CultOfMac for at finde dette flotte lille trick.