Mac-opsætninger: En Elektroteknikens Skrivebord

Denne uge fremhævet Mac opsætning kommer til os fra David G., en universitetsstuderende, der studerer Elektroteknologi. Lad os komme rigtigt til detaljerne!

Hvilken hardware består din installation af?

Min Apple-opsætning har følgende:

 • iMac 27 "(sen 2011 model) - Core i5 CPU, med OS X til arbejde og Windows i Bootcamp til spil
 • MacBook Pro Retina 13 " - OS X og Parallels med Windows 7 til at arbejde med Visual Studio
 • iPhone 5 16GB
 • iPad Air 128GB LTE (ikke vist, iPad Air sidder ved siden af ​​sengen)
 • Apple Wireless Keyboard
 • Apple Magic Mouse
 • Apple AirPort Extreme (2013)
 • B & W MM-1 Hi-Fi højttalere
 • Just Mobile MTable Monitor Stand
 • LaCie Porsche Design 2TB
 • Belkin USB Hub
 • PowerCube
 • OCDock til iPhone

Hvad bruger du dit Apple gear til?

Jeg er en elektroingeniør, og jeg bruger iMac, MacBook Pro og iMac hver dag til universitet og relaterede opgaver.

Hvordan bruger du dit Apple-udstyr, og hvilke apps bruger du oftest?

Min primære enhed er min iPad, som jeg tager nogensinde noter med Goodnotes og Adonit Jot Touch 4 stylus . Jeg bruger ikke et enkelt papir. Jeg bruger Scanner Pro til at scanne dokumenter og sende dem til Goodnotes.

Min MacBook Pro er beregnet til programmering med XCode og Visual Studio (via Boot Camp), som jeg har brug for til min Bachelor i elektroteknik. Det er også vant til at programmere min Arduinos.

Jeg bruger min iMac til at redigere fotos ved hjælp af Aperture og nogle plugins. Jeg bruger også Pixelmator meget ofte til at gøre alt relateret til grafisk design. Jeg bruger ScreenFlow til at lave YouTube-øvelser.

Jeg bruger også min iMac til at se mine Blu Ray med MacGo Blu Ray Player app. Min Blu Ray harddisk er en crappy Samsung, så jeg har lavet et særligt sted i skuffen, så det ikke ødelægger aluminium og træ kombinationen. Placeringen i skuffen er også stor, fordi du ikke hører nogen spinde lyde som disken læser.

Med Bootcamp har jeg evnen til at spille de nyeste spil og se Blu Stråler, der ikke understøttes af MacGo (som kun er nogle få).

Jeg bruger Dropbox daglig til at importere og eksportere noter til Goodnotes, uden Dropbox ville det være virkelig svært at dele noget mellem mine enheder.

Jeg er også en Keynote elsker, jeg gør meget arbejde i keynote. Det er dejligt at designe nogle kort og regneark, som jeg bruger i mine Youtube videoer.

Screensaveren, der kører på iMac, hedder Minimal Clock, det er gratis og er blevet dækket af OSXDaily før.

Har du nogen nyttige oplysninger, du vil dele med andre?

Hvis du søger efter et godt skrivebord, søg efter spisebord, er de ofte rigtigt træ, billigere og større. De fleste skriveborde har et rigtigt lille sted til dine ben, det er ikke tilfældet med et bord.

Ja, mit skrivebord er faktisk et spisebord, og det store rum er fantastisk at arbejde på, som du kan se i det andet billede. Jeg har brugt timer for at få alt som jeg ønskede. Jeg borede 40 mm huller i skrivebordet for at organisere alle kablerne, og jeg brugte nogle PVC-rørhætter og noget træ til at dække dem. Jeg fik min til 240 euro (ca. $ 330 USD).

Vil du have din Mac-opsætning overvejet for et funktionspost på OSXDaily? Tag et par gode billeder, svar på et par spørgsmål, og send det til os på [email protected]