Apple lancerer opdateret iPad og Red iPhone 7

Apple har roligt udgivet nogle hardware opdateringer til deres iPhone og iPad lineup, herunder en rød farve iPhone 7 og en nedre iPad model.


Den nye iPad er en opdateret 9, 7-tommers skærmmodel og sigter mod at være den nye entry-level iPad i produktserien. Officielt mærket "iPad (5. generation)", den har en A9-processor, og er lidt tungere og tykkere end iPad Air 2, den erstattes. I modsætning til 9, 7 "iPad Pro understøtter 9, 7-tommers iPad 5-generations model ikke Apple Pencil eller Smart Keyboard, men er tilgængelig til et lavere pris på 329 $ for 32 GB og 429 $ for 128 GB kapacitet.

Den røde iPhone 7 og iPhone 7 Plus er specialudgave "PRODUCT" RED "-modeller, og bortset fra den behagelige farve og højere pris - en del af prisen går til PRODUCT RED HIV / AIDS-fonden - enhederne er ellers de samme som den eksisterende model iPhone 7 og iPhone 7 Plus modeller. Den (PRODUCT) RED version af iPhone 7 starter på $ 749, og den Røde iPhone 7 Plus starter på $ 869.

Derudover fik iPhone SE en lagerbump til henholdsvis 32 GB og 128 GB for henholdsvis $ 399 og $ 499, og iPad Mini 4 er nu kun tilgængelig som en 128 GB model til $ 399.

Separat frigivet Apple også nogle nye Apple Watch-bånd i en række forskellige farver og farvekombinationer og forskellige nye farvemuligheder til officielle Apple iPhone-tilfælde.