Sådan sættes Mario Bros på min TI-84

Elementer, du har brug for

  • TI Connect-software

  • Super Mario Brothers DX 4-fil

  • Serielt TI-tilslutningskabel

  • ION-software

TI-84-regnemaskinen, produceret af Texas Instruments, er i stand til mere end beregningsligninger og tegning af plotpunkter - den kan også bruges som en grundlæggende spilkonsol. En række klassikere inklusive Super Mario Brothers er tilgængelige gratis til din lommeregner. Med et simpelt mini-USB-kabel og flere basale softwareklienter har du det klassiske konsolspil lige ved hånden, næste gang kedsomhed rammer.

Download og installer tilslutningssoftwaren, der tilbydes gratis af Texas Instruments. Et link til filen kan findes i afsnittet Ressourcer. Hvis din lommeregner fulgte med en TI Connect-softwaredisk, har du muligvis den allerede installeret.

Følg det andet link i sektionen Ressourcer for at downloade Super Mario Brothers DX 4-filen. Pak filen ud ved at dobbeltklikke på den, når den er downloadet. Gem indholdet på det sted, du vælger.

Tænd din TI-84, og tilslut den til din computer ved hjælp af det TI-tilslutningskabel, der fulgte med din lommeregner. Alternativt kan du bruge et sølvgraflink-kabel, der fås hos elektronikforhandlere.

Download ION-softwaren, og gem alle tilknyttede filer i en ny mappe på dit skrivebord. Åbn mappen, og vælg alt indholdet. Højreklik og vælg "Send til TI-enhed."

Find knappen "PRGM" nær toppen af ​​tastaturet, og tryk på den. En liste over eksekverbare filer vises. Brug retningspilene til at vælge ION-filen og tryk på "PRGM" igen. Dette installerer ION på din TI-84.

Opret en arkivmappe til Super Mario Brothers ved at trykke på lommeregnerens "2." tast. I rækkefølge skal du trykke på "+", "2" og "7." Find de tre ION-filer, og brug retningstastaturet til at fremhæve en ad gangen. Tryk på "Enter" for at arkivere dem alle tre og danne mappen.

Besøg destinationsmappen for Super Mario Brothers-filerne. Vælg alle, højreklik på filerne, vælg "Send til TI-enhed" og vælg "Arkiver".

Få adgang til spillet ved at trykke på "PRGM" -tasten og åbne mappen "Arkiv".

Tips

En række andre gratis spil kan findes på TICalc.org. Installationen udføres ved hjælp af samme procedure som beskrevet ovenfor.