Få en Nifty Apple Watch Screen Saver på Mac OS X

Uanset om du er en stor fan af den faktiske Apple Watch selv eller ej, skal du indrømme, at standardskærmbilledet er ret smukt og godt designet. Ikke alene ser den watch ansigtsskærm ud på et håndled, men det ser også ud til at være fantastisk på Mac også, så hvis du er en fan af ure og minimalistiske pauseskærme, gå ikke glip af denne nifty Apple Watch pauseskærm til Mac OS X.

Apple Watch-skærmbeskytteren til Mac OS X er gratis at downloade, og det er meget nemt at starte med at installere andre screensavers på Mac'en.

Her er alt hvad du skal gøre for at tilføje denne fantastiske Apple Watch-skærmbeskytter til Mac :

  1. Gå her til udviklerens side for at finde Apple Watch-skærmen, det er en gratis download nær bunden af ​​siden
  2. Højreklik på den downloadede .saver-fil og vælg "Åbn", hvis du har GateKeeper aktiveret og vælger at installere pauseskærmen
  3. Vælg det fra listen over skærmsparere i Systemindstillinger og nyd din Apple Watch oplevelse på skrivebordet

Enkel, smuk, funktionel, temmelig stor pauseskærm, er det ikke?

Hvis du ikke gør det lige nu, skal du sørge for at angive et kodeord til din pauseskærm, som lås skærmen, indtil brugeren logger ind på Mac'en. Dette er et simpelt sikkerhedsspids, der hjælper med at forhindre uautoriseret brug af en Mac, nem at gøre og anbefales.

Hvis du kan lide denne Apple Watch pauseskærm på Mac'en, vil du sandsynligvis sætte pris på den iOS Lock Screen inspirerede pauseskærm i OS X, som ligner iPad og iPhone. Hvis du ikke er i nogen af ​​disse selv, har vi diskuteret et par andre skærmsparere på Mac, så hvis du udforsker en smule, er du sikker på at finde noget, du nyder.

Hoveder op til iPhoneHacks for at finde denne jazzy pauseskærm.