Sådan laver du din egen 3D-karakter online gratis

Oprettelse af et 3-D-tegn online gratis indebærer at vælge en 3-D-karaktergenerator og vælge blandt de utallige muligheder, der præsenteres for hvert kendetegn ved avatarens udseende. Disse 3-D karaktergeneratorer producerer figurer i ægte 3-D, hvilket betyder, at tegnene kan ses fra enhver vinkel, når programmet roterer og vender dem i retning fra computermusen. Denne 3-D og animationsteknologi er ubesværet og gratis med disse online generatorer sammenlignet med de tidligste dage med computerprogrammering, da det krævede enorme, komplicerede CAD-programmer. Programmer, som kun de største virksomheder havde råd til. I dag er programmeringen indbygget i 3D-karakter og virtuelle verdenswebsteder og er tilgængelig gratis i bytte for at tilslutte sig webstedet og downloade et plug-in.

Trin 1

Se på de forskellige 3-D karakter oprettelse og virtuelle verdener tilgængelige websteder, og vælg den, der appellerer mest til dig med hensyn til indhold og kunstnerisk stil. Bliv medlem, log ind og download alle nødvendige plug-ins, så 3D-oprettelses- og animationsprogrammet, der er knyttet til webstedet, kører korrekt.

Trin 2

Udforsk de forskellige muligheder for at oprette 3-D-tegnet, der leveres af websteds 3-D-karaktergenerator, og start derefter med at vælge krop, hudfarve, hovedform og frisure længde og farve.

Trin 3

Tilføj ansigtstræk, og vælg farverne til øjne, øjenbryn og mund, placer derefter markøren over tegnet, og hold venstre museknap nede, mens du bevæger musen for at rotere tegnet. Undersøg karakteren fra alle vinkler for at eksperimentere med 3D-animationsteknologien, der er programmeret på stedet.

Trin 4

Eksperimenter med flere valgmuligheder, der stilles til rådighed af webstedet for at klæde 3D-tegnet. Vælg mellem mix-and-match-underdele og toppe eller fulde dragter, kjoler og kjoler. Nogle websteder giver endda undertøj. Derefter fås med tasker, tørklæder, hatte og rekvisitter såsom bøger, kæledyr og sportsudstyr.

Gem 3-D-avataren til brug på skrivebordet eller inden for et hvilket som helst antal af de 3-D virtuelle verdener på Internettet.