Sådan redigeres videokameraoptagelser fra SD-kort

Efter optagelse af en video med et videokamera søger brugerne typisk måder til at redigere deres videoer hurtigt og nemt. SD-kort har gjort det mere bekvemt at gemme video og gøre dem tilgængelige til redigering. Med enten en computer, der er kompatibel med SD-kort eller en SD-adapter, kan du redigere dine videokameraoptagelser direkte fra dit skrivebord. Hvis du har Windows-operativsystemet, har du adgang til indbygget videoredigeringssoftware kaldet Microsoft Movie Maker.

Trin 1

Sørg for, at din computer har et indbygget slot til et SD-kort. Hvis du ikke er sikker på, om det gør det, skal du konsultere din computers brugervejledning for at finde ud af det. Manualen skal også pege dig, hvor den er placeret. Hvis du ikke har en SD-slot, skal du bruge en SD-kortadapter (se Ressourcer for links til SD-adaptere).

Trin 2

Placer dit SD-kort inde i din pc eller SD-adapter.

Trin 3

Åbn "Denne computer" fra dit Windows-skrivebord. Dobbeltklik på ikonet for dit SD-kort, der er angivet blandt de andre drev på din computer. Et vindue åbnes med dit videokamera optagelse indeni.

Højreklik på din optagelsesfil, og vælg "Åbn med". Vælg Microsoft Movie Maker fra listen. Din optagelse åbnes inde i softwaren. Brug de værktøjer, der følger med softwaren, til at se og redigere videoen.