iTunes vil ikke afspille en sang eller tilføj MP3? Her er en simpel løsning

Jeg fandt for nylig en mærkelig fejl, hvor iTunes nægtede at tilføje en sang til den spilleliste og heller ikke ville afspille den originale kilde-MP3-fil. Interessant nok spillede mp3-filen fint med Quick Look og kunne endda spille i Finder preview, men uanset hvad jeg gjorde kunne jeg ikke tilføje eller importere mp3-filen til min iTunes-spilleliste.

Fix til iTunes Ikke afspilning / Tilføjelse af sange og MP3'er

Jeg kom med en løsning, der indebærer at åbne sangen med QuickTime Player og derefter gemme den som et iTunes-kompatibelt format til at afspille som normalt, her er trinene:

  1. Start QuickTime Player
  2. Træk eller Åbn MP3-filen i QuickTime Player
  3. Fra menuen Filer vælg "Gem som"
  4. Vælg "iPhone" som formatet
  5. Klik på "Gem" og lad mp3-filen konvertere til en .m4v iPhone-filmfil
  6. Find den nyoprettede .m4v-fil og omdøber .m4v-udvidelsen til .m4a for at sikre, at iTunes behandler det som lyd, og træk den pågældende fil til iTunes
  7. Afspil sangen i iTunes som normalt

På dette tidspunkt skal sangen afspilles og tilføjes til iTunes helt fint.

Hvis du vil, kan du tage dette et skridt videre og derefter vælge sangen og konvertere den til AAC eller MP3 med iTunes fra menuen "Avanceret". Ligeledes kan du bruge et tredjepartsprogram som All2Mp3 og konvertere sangen til MP3 på samme måde.

Hvis alt andet fejler, kan du lære at reparere MP3-filer, det er ikke kompliceret, og det løser de fleste andre problemer.