Få iOS 12 Standard Wallpaper til iPhone og iPad

Nu da iOS 12 er blevet annonceret og beta'en er ude i det vilde, er mange iPhone- og iPad-brugere sandsynligvis længes efter den smukke farverige abstrakte iOS 12 standard tapet, der fremhæves prominently på tværs af demoen og viser billeder af enheder, der kører den nyeste iOS beta preview.

Men der er ikke behov for at installere iOS 12-udvikler beta bare for at få tapetet, men i stedet kan du bare downloade billedet til din enhed eller computer og få det flotte udseende uden at være i stand til at køre beta system software.

Hvis du leder efter iOS 12 standard tapet, der viser en abstraktion af blues, purples og reds, ruller du derefter under for at downloade fuldopløsningsbilledet til din enhed.

Det fulde kvalitetsbillede er en kæmpe 3200 × 3200 opløsning.

Klik her eller klik på miniaturebilledet nedenfor for at få den fulde version

Når du har åbnet det for en ny browser, kan du gemme billedet til din iPhone eller iPad, Mac eller endda Windows PC eller Android, og indstille det som dit tapet.

Hvis du ikke er bekendt med processen, kan du lære at indstille et billede som tapet på iPhone eller iPad, eller hvordan du indstiller et billede som skrivebordsbaggrund på en Mac. Det er ret lige fremad, du skal bare gemme billedet lokalt og derefter gå gennem et par enkle trin for at gøre det til tapetet.

En ting at huske på er, at mens dette billede debuterede som standard tapet til iOS 12 på WWDC og i udvikler beta, er det muligt, at det endelige standardbaggrund i iOS 12 bliver noget andet. Nogle gange vil Apple ændre standardbilledet til et andet billede til den endelige udgivelse af systemsoftware, og det kan sikkert også ske med denne. Men nu kan du nyde det smukke billede på din iPhone, iPad, Mac, PC, Android eller hvad du ellers bruger!