Sådan finder du spillerens labyrint i "Planescape Torment"

Der er adskillige ekstra-dimensionelle labyrinter i pc-rollespillet "Planescape Torment", hvor den gådefulde Lady of Pain sender kriminelle eller mennesker, der prøver at bukke den etablerede orden i byen Sigil. Hvis du finder en måde at irritere Lady of Pain på, sender hun hovedpersonen i spillet til en speciel labyrint, der er bygget netop til ham.

Forlad Mortuary, hvor The Nameless One vågner i begyndelsen af ​​spillet, og gå til Alley of Dangerous Angles i Hive-sektionen i byen Sigil.

Sådan finder du spillerens labyrint i Planescape-pine

Gå ind i det knuste tempel midt i Alley of Dangerous Angles og tal med præsten inde ved navn Aola. Accepter hans tilbud om at blive en tilhænger af den glemte gud ved navn Aoskar.

Sådan finder du spillerens labyrint i Planescape-pine

Forlad det knuste tempel og se, hvordan der opstår en genvejsscene, hvor den mystiske Lady of Pain ankommer og sender The Nameless One til spillerens labyrint som straf for at vælge at tilbede Aoskar, som er forbudt i Sigil. Hvis du følger denne metode til at nå spillerens labyrint, er du ikke i stand til at gennemføre "Moridor's Box" -søgningen senere i spillet.

spillere, labyrint, tlady, sigil, tage, flere, spille, dame, tcity, sigilf, sende, forlade, tshattered, scene, tnamelesse

Fortsæt med at spille gennem spillet og ignorér Aola indtil videre, hvis du vil finde den alternative rute til Player's Maze. Gennemfør "Bronze Sphere" søgen efter samleren ved navn Pharod i byen under Sigil, og gå derefter til den nederste afdeling. Efter at scener fra Pharod er blevet angrebet af levende skygger, skal du vende tilbage til sit hus under Sigil.

Sådan finder du spillerens labyrint i Planescape-pine

Tag krykken fra Pharods krop og gå på bagsiden af ​​sit hjem for at åbne en portal, der fører festen til et hemmeligt skatteoplag. Tag kludedukken formet som Lady of Pain fra stashet. Åbn din beholdningsskærm, og prøv at bruge kludedukken, som om du ville have en anden vare i din beholdning. En dialogboks åbnes med flere muligheder. Vælg at bede til kludedukken femten gange i træk. Så snart du vender tilbage til Sigil, vises Lady of Pain og sender The Nameless One til spillerens labyrint.

Tips

Fjern alle medlemmerne fra din fest på et sted, før de sendes til spillerens labyrint, ellers renses de alle fra gruppen og sendes til forskellige steder i hele Sigil.