Sådan løses RPC Virus

RPC, eller Remote Procedure Call-virussen, også kaldet MSBLAST.EXE-ormvirussen, får adgang til din computer eller dit netværk ved at angribe Windows-sårbarheder. Den mest almindelige angrebne sårbarhed er Windows DCOM RCP, i tilfælde hvor brugere har forsømt at installere sikkerhedsrettelsen. Medmindre det fjernes, starter denne ormvirus et DoS- eller Denial of Service-angreb, som lukker din computer og muligvis hele dit netværk.

Trin 1

Træk Ethernet-kablerne, der forbinder den inficerede computer til Internettet. Vent til computerens internetforbindelse lukkes helt.

Trin 2

Luk alle programmer, der kører på denne computer. Tryk på CTRL + ALT + SLET for at starte Windows Jobliste. Klik på "Tillad" i tilladelsesdialogboksen, hvis du kører Windows XP.

Trin 3

Klik på fanen Processer øverst i dialogboksen Jobliste. Rul gennem listen over processer for at finde alle disse processer: "PENIS32.EXE," "TEEKIDS.EXE," "MSBLAST.EXE," "MSLAUGH.EXE," "ENBIEI.EXE" og "MSPATCH.EXE. " Vælg hver fil, du har fundet, en ad gangen. Når du har valgt en fil, skal du vælge "Afslut proces." Afslut Jobliste.

Trin 4

Klik på "Tilbehør" i menuen Start. Klik på "Kør". Skriv "Regedit" i det angivne tekstfelt, og tryk på ENTER. Find registreringsdatabasen, der er angivet som "HKEY_LOCAL_MACHINE" til venstre på skærmen. Klik på denne fil. Find alle EXE-formaterede filer, der er anført i trin 3. Højreklik på hver fundet fil, og tryk derefter på SLET. Gå ud af registreringsdatabasen.

Trin 5

Klik på "Backup og gendannelsescenter", klik på "Systemgendannelse", og klik derefter på "Fra". Klik på "Søg" i menuen Start. Klik på "Filer eller mapper." Skriv "msblast."(uden anførselstegn) i det angivne tekstfelt. Klik på" Søg nu. "Slet alle filer, der er anført i trin 3, der vises, og afslut derefter søgningen. Åbn" papirkurven. "Klik på" Tøm. "Luk papirkurven. Dette vil Sørg for, at alle filer, der er gemt i din tidligere systemgendannelse, der er tilknyttet RPC-virus ikke geninstalleres på din computer. Gå tilbage til "Systemgendannelse" og klik på "Til".

Tilslut din internetforbindelse igen. Download og installer de nyeste sikkerhedsrettelser til din version af Windows fra Microsofts websted. Sikkerhedsopdateringerne blokerer alle kendte porte angrebet af RCP-virussen. Genstart computeren. Download og installer alle opdateringer til din antivirussoftware. Tillad, at din antivirussoftware kan scanne din computer igen.