Sådan ser du Netflix-film direkte fra webstedet på dit tv

Elementer, du har brug for

  • Tv-skærm med DVI-indgang

  • DVI-kabel

  • Computer eller en anden Netflix-streamingenhed

  • Internetforbindelse (LAN eller trådløs efter behov for enheden)

Siden internetstreaming af film og tv er vokset i tilgængelighed og offentlig interesse, har interessen for at se dette indhold også vist på et hjemmefjernsyn. Netflix har leveret flere muligheder for at udnytte deres service i denne egenskab, men at vide, hvilken metode der fungerer bedst for dig, afhænger af hvilken teknologi du har til din rådighed. I nogle tilfælde har du adgang til streaming via tv gennem flere enheder, og derfra bliver valget blot hvilket alternativ du foretrækker.

Tilslut dit tv til din valgte enhed. Tilslut begge sider af et DVI-kabel til dit tv og derefter din computer. Alternativt kan du slutte dit tv til en anden Netflix-streamingenhed, der inkluderer PlayStation 3, Nintendo Wii og Xbox 360-spilkonsoller samt visse Blu-ray-afspillere. Bemærk, at for at streame på PS3 eller Wii, skal du anmode om en streaming-disk fra Netflix-siden, som leveres gratis.

Tjek dit input. Træk din tv-menu op, og gennemse dine indgange for at finde, hvor din computer eller anden enhed er tilsluttet. Normalt er indgange mærket - DVI, komponent osv. Sørg for, at din enhed er tændt, og at du kan se den vises på skærmen. Hvis dens skærm ikke vises, skal du kontrollere dine forbindelser igen.

Hvis du bruger en bærbar computer og bemærker, at din computers tapet vises, men ingen af ​​ikonerne, har du et dobbeltvinduesopsætning. Du bliver nødt til at trække programmer som din browser fra det ene vindue til det næste, så de vises på skærmen. Hvis du foretrækker det, skal du gå til dine systemindstillinger under Skærm og ændre dine vinduesindstillinger til en-mod-en. Derefter efterlignes din bærbare computers skærm nøjagtigt på dit tv.

Opret forbindelse til dit netværk. Din valgte enhed skal kunne få adgang til en internetforbindelse, så vedhæft enheden til en LAN-linje eller via trådløs, hvis den har kapaciteten.

Åbn Netflix. For en computer skal du åbne en internetbrowser og gå ind på webstedet www.netflix.com og derefter logge ind på din konto. Til PS3- eller Wii-konsollen skal du indsætte Netflix-streaming-disken og åbne Netflix-vinduet, når det vises. På andre Netflix-klare enheder skal du finde Netflix-vinduet på din menuskærm. I begge tilfælde skal du også logge ind på din konto. I tilfælde af hver streaming-enhed vises en aktiveringskode, som du skal indtaste via computeren på Netflix-webstedet for at fuldføre processen.

Vælg en film. Vælg enten fra din kø eller fra en generel søgning. Når du bruger computeren, skal du vælge fuldskærmsikonet nederst til højre i filmens vindue, så billedet tilpasser sig dit fjernsynsstørrelse. Streaming-enheder foretager justeringen automatisk.