Sådan placeres din musik på Facebook

En musikside på Facebook er et vigtigt redskab til at oprette og nå ud til en fanbase. Mens der er flere måder at få en side til at skille sig ud, er intet vigtigere end at have uploadet faktisk musik, som besøgende kan høre. Under alle omstændigheder er der brug for en tredjepartsansøgning for at nå dette mål. De fleste grundlæggende opsætninger fra disse udviklere er gratis og inkluderer muligheder for at tilpasse siden. Startup-bands og fuldtidsansvarlige kan derefter uploade original musik til Facebook.

Opret og opret en side til dit band

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto. Skriv "Sider" i søgefeltet, og vælg "Enter". Klik på fanen "Opret sider" i øverste højre hjørne.

Trin 2

Udfyld alle oplysninger om din kunstner, som du finder passende. Redigeringssiden skal enten indlæses automatisk, eller den kan findes ved at vælge "Rediger info" øverst på profilsiden. Klik på "Gem ændringer" nederst på siden, når du er færdig. De oplysninger, du vælger at offentliggøre, kan til enhver tid revideres.

Upload et profilbillede ved at vælge fanen "Profilbillede" i værktøjslinjen til venstre. Vælg "Vælg fil" og find billedet på din harddisk, som du vil bruge som dit hovedbillede til siden. Som de fleste funktioner kan også dette senere revideres.

Upload musik

Trin 1

Undersøg, hvilken tredjepartsapplikation der passer bedst til din side. Indtast navnet på appen i søgefeltet, og vælg "Enter". Når siden indlæses, skal du vælge "Gå til app." Denne handling åbner sandsynligvis et nyt vindue til tredjepartswebstedet. Nogle navne, der har været udbredt, inkluderer iLike, My Band og BandPage.

Trin 2

Følg de trin, som applikationen tager dig igennem. Du kan blive bedt om at udfylde flere grundlæggende oplysninger, uploade et andet foto og bekræfte en e-mail-adresse. Hver applikation har en lidt anden installationsproces.

Trin 3

Find sektionen til upload af musik eller indhold. Når du bliver bedt om det, skal du vælge filen fra din computer, du vil stille til rådighed, og følge kommandoerne for at fuldføre upload. Vent på, at filen er færdig med behandlingen. Hvis du har en konto på andre musikafspilende websteder, såsom SoundCloud eller ReverbNation, får du muligvis mulighed for blot at synkronisere det, du allerede har uploadet disse steder.

Gå tilbage til din Facebook-side. Bekræft, at de ændringer, der er foretaget på tredjepartswebstedet, er linket til din konto.