The Best College Football iPhone App

Kollegiet fodbold sæsonen er halvvejs forbi, men det betyder ikke, at du har halvdelen af ​​interessen. Hvis du følger NCAAFB, er ting lige nu begyndt at varme op, så det er helt afgørende at holde styr på din alma mater eller yndlingshold.

IPhone og iPad gør fantastiske værktøjer til at følge college fodbold, og den bedste app jeg har fundet hedder Sportacular. Det er en gratis download til enten iPhone eller iPad HD, og ​​det er feature rich instant-updates gør det til min go to sports app hele sæsonen lang.

Sportacular har alle de funktioner, du kan forvente: score opdateringer, holdplaner, standings, nyheder, play-by-play, holdstatistik og meget mere. Det er en god app at henvise til, når du ikke kan se et spil, eller når du er limet til et spil, men stadig ønsker opdateringer fra andre (undskyld ESPN).

Den anden bonus til Sportacular? Det dækker ikke kun NCAA fodbold, det indeholder tonsvis af andre større sportsgrene, hvilket giver appen langt ud over efterårets højsæsonen. Du kan holde styr på NBA, NFL, MLB, næsten alt hvad som helst. Som du kan se i skærmbilledet nedenfor, er NFL-delen af ​​appen meget lig den college fodbold sektion:

Du kan få fat i Sportacular fra iTunes App Store, det er en gratis download til enten den almindelige iPhone app eller HD versionen til iPad. Der er også en betalt 'Pro' version tilgængelig, men jeg har ikke fundet behovet for at opgradere.

Hvis der er en bedre app at følge college fodbold med, vil jeg gerne vide om det!