Sådan fjernes billeder fra Windows Media Player

Windows Media Player (WMP) er en gratis medieafspiller, der ofte bruges på Windows-operativsystemer. Det giver dig mulighed for at uploade og afspille musik, videoer og fotos. Hvis dit WMP-bibliotek er fyldt med billeder, kan du fjerne dem, du ikke længere vil have, og organisere biblioteket lidt bedre. Med WMP kan du hurtigt og nemt slette billeder ved hjælp af enkle retningslinjer.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -menuen og klik på "Alle programmer". Klik på "Windows Media Player" for at starte medieafspilleren.

Trin 2

Klik på fanen "Bibliotek" øverst, og klik på "Billeder" i pop op-menuen. Klik på "Alle billeder" i venstre panel under "Bibliotek". Du skal se alle de billeder, der er uploadet til WMP-biblioteket.

Højreklik på det billede, du vil fjerne, og klik på "Slet". Angiv, om du kun vil fjerne billedet fra WMP-biblioteket, eller om du vil fjerne det fra biblioteket og computeren. Klik på "OK". For at vælge flere billeder skal du trykke og holde "CTRL" nede, mens du klikker på hvert billede, du vil fjerne. Højreklik på markeringen, og klik på "Slet". Vælg den ønskede sletningsindstilling, og klik på "OK".