iOS 6 kompatibilitet og understøttede enheder

iOS 6 leveres med over 200 nye funktioner, der gør iPhone, iPad og iPod touch endnu bedre, men der er nogle advarsler: for det første løber den ikke på al hardware, og for det andet på funktionen af ​​de understøttede enheder sæt vil være begrænset. Vi sorterer alt det ud.

Enheder understøttet af iOS 6
Ifølge Apple, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3 og iPod touch 4. gen vil alle køre iOS 6.

Tilsyneladende fraværende fra den understøttede enhedslinje er iPad 1 og iPod touch 3rd genen, på trods af at enhederne har lignende hardware til nogle af de andre understøttede hardware. Hvis du har en af ​​disse ældre enheder, overvejer du en opgradering, hvis du vil have de nyeste og bedste funktioner.

iOS 6-funktionskompatibilitet
Her er ting, hvor tingene bliver lidt mere komplicerede: Selvom din iPhone eller iPad kan køre iOS 6, betyder det ikke, at det understøtter alle funktionerne.

Nogle af de mere forventede og fremtrædende forbedringer i iOS 6 som FaceTime over 3G understøttes ikke f.eks. På iPhone 4 eller 3GS, og Siri kommer til iPad 3, men ikke iPad 2. Og mange af de mest spændende funktioner vandt ' t arbejde overhovedet på iPhone 3GS, og er næppe støttet af iPhone 4. Hvis det lyder kompliceret, er det virkelig ikke, men for at hjælpe med at dechiffrere, hvilke af de større funktioner der vil fungere sammen med, hvad MacRumors sætter sammen et nyttigt diagram ...

Du får bemærke, at det kun er den nyeste hardware, der er fuldt kompatibel med de fleste af de vigtigste funktioner i den nyeste iOS, men husk at alt understøttet hardware vil drage nytte af de mindre forbedringer, med ting som iPhones nye opkaldsfunktioner, Guided Adgang, Single App-tilstand, Facebook integration, Ikke forstyrr, og alle de mange mere subtile forbedringer, der blev demoedet på WWDC.

iOS 6 fik en løsladelsesdato for "Fall" i år.