Almindelige problemer med plasma-tv

Plasma-tv tilbyder store skærme, tynde paneler og high definition-skærm. Deres skærme består af tusinder, undertiden millioner af små pixels, der lyser op for at skabe et skarpt billede. Selvom mange mennesker glæder sig over den ekstraordinære seeroplevelse, som plasma-tv tilbyder, er de modtagelige for flere skærmproblemer, som potentielle købere bør være opmærksomme på, før de investerer i dem.

Indbrænding

Indbrænding er resultatet af beskadigede pixels, der er ældet for tidligt. Denne skade opstår, når et statisk billede - f.eks. Et netværkslogo eller nyhedskort - efterlades på skærmen i længere tid. De pixels, der udgjorde det statiske billede, bliver svagere, hvilket resulterer i, at en kopi af billedet permanent brændes ind på skærmen.

Beskadiget skærm

Når der udøves et stærkt tryk på en plasmaskærm, kan der opstå et permanent billede, der ligner en solskud eller en ring. Det er vigtigt at huske, at plasmaskærme er meget sarte og aldrig bør berøres, medmindre det er absolut nødvendigt. En plasmaskærm kan blive beskadiget, hvis den bliver grebet under flytning eller installation, eller hvis nogen falder i den.

Brudte pixels

Nogle gange holder pixels i en plasmaskærm op med at virke, hvilket resulterer i sorte prikker på skærmen. Plasmer har en lang levetid; medmindre dit fjernsyn er flere år gammelt, og du har brugt det i mange timer om dagen, er chancerne for, at de ødelagte pixels er et resultat af en produktionsfejl. Hvis din plasmaskærm har brudte pixels, skal du kontakte producenten af ​​dit fjernsyn eller prøve at returnere det til forhandleren. Ødelagte pixels kan ikke repareres, så du får brug for en ny skærm.